Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 378419 razy)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #725 18 Cze, 2012, 23:16:25 »
Tym ciągiem, to golenie czegokolwiek = zniewieściałość? Dajcie spokój, dla wielu to kwestia wygody i higieny, a jeśli tak bardzo chcecie być samcami alfa to won do lasu rąbać drzewa i polować.

( Obraz usunięty.)

A ja zawsze myślałem, że prawdziwego faceta od pizdy odróżnia zachowanie i to jak w życiu postępuje, a nie wygląd i golenie klaty. No cóż, nie ma to jak dzień ze zrujnowanym światopoglądem...

A widziałeś kiedyś twardziela z czarnym emo-fryzem, w rurkach, trampkach i żółtej koszulce? :D

Zdefiniuj - twardziel/prawdziwy mężczyzna.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #726 18 Cze, 2012, 23:22:47 »
A ja zawsze myślałem, że prawdziwego faceta od pizdy odróżnia zachowanie i to jak w życiu postępuje, a nie wygląd i golenie klaty. No cóż, nie ma to jak dzień ze zrujnowanym światopoglądem...

A widziałeś kiedyś twardziela z czarnym emo-fryzem, w rurkach, trampkach i żółtej koszulce? :D

No bez przesady, co? ;)
Chociaż jak Bat kiedyś to fajnie podsumował, 'jest nas blisko 7 miliardów, więc bankowo znajdzie się co najmniej jeden taki'.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
« Odpowiedź #727 18 Cze, 2012, 23:25:59 »
Musza, nie masz czarnych włosów ale wypowiedz się.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Online wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #728 18 Cze, 2012, 23:37:04 »

Dzień dobry!
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #729 22 Cze, 2012, 21:02:06 »
Przyspieszam teraz (znaczy się po piątku hehe) proces chudnięcia, bo chcę zobaczyć jak nieestetycznymi mięśniami brzucha obdarowała mnie natura ;) Fotka startowa (głównie dla mojej motywacji):
Spoiler
Ktoś może zacznie ze mną? Pierwszy update na koniec czerwca.
Progress pic na gdański wypad:
Spoiler

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #730 23 Cze, 2012, 01:17:33 »
Kiedy?!

Spoiler

Offline Turgon

• Gaduła
« Odpowiedź #731 23 Cze, 2012, 23:35:44 »
O żesz kerwa, jaka zajebioza :O
Ssiecie.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #732 01 Lip, 2012, 15:43:35 »
Kolejny blog wart uwagi entuzjastów zdrowej sylwetki:

http://suppversity.blogspot.com/

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #733 05 Lip, 2012, 22:37:30 »

+

+

=

...

foty prawdopodobnie w październiku :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #734 06 Lip, 2012, 00:08:37 »
To bez tych tabletek już się nie da? Odpowiednia dieta i wysiłek fizyczny to za mało?

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #735 06 Lip, 2012, 00:16:33 »
To bez tych tabletek już się nie da? Odpowiednia dieta i wysiłek fizyczny to za mało?

Bandit, o chuj się czepiasz? jedni wolą naturalnie rosnąc, chwała im za to; drudzy wolą przypieprzyć kreatynę i inne i rosnąć w ten sposób i też im za to chwała. Rozumiem jakbyś się przypierdolił mając konkretną masę zrobioną czy cokolwiek w tym kierunku. Dałeś radę kiedyś wytrzymać 3x w tygodniu na siłowni po 1-2h przez kilka miesięcy? Zrobiłeś coś w kierunku tężyzny fizycznej? Nie? So STFU.

no hate intended, po prostu alkohol + takie pierdolenie = gorączka w chuj
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #736 06 Lip, 2012, 01:22:11 »
Ja rozumiem, jakby sterydy brał, czy co, ale kreatyna, BCAA i serwatka? Tożto naturalniej się chyba nie da? Sam niedługo będę podobny zestaw kupował, gdzie się zaopatrujecie?

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #737 06 Lip, 2012, 07:52:43 »
Bez odpowiedniej diety i prawidłowego planu treningowego to nawet sterydy anaboliczne nie pomogą :)
Mondziu, jak będziesz chciał kupować to daj znać, się coś poszuka, bo często są promocje.

bandit112

• Gość
« Odpowiedź #738 06 Lip, 2012, 10:59:23 »

Bandit, o chuj się czepiasz?

Gdzie Ty widzisz czepianie się? Normalnie zapytałem, bo się na tym nie znam i nie wiem po co ta cała chemia jest potrzebna.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #739 06 Lip, 2012, 11:13:54 »
Bandit, zawsze dochodzisz do jakiegoś momentu, którego już organizm naturalnie nie jest w stanie przeskoczyć. W takich wypadkach sięgasz po suplementy, niektórzy w następnej kolejności prohormony, sterydy anaboliczne, sterydy dla koni wyścigowych... itd.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #740 06 Lip, 2012, 11:15:59 »
A tam od razu chemia, tak się negatywnie kojarzy... chemia organiczna jakoś lepiej mi brzmi ;) To, co Az zarzucił nie jest potrzebne, ale pomaga, a na pewno nie szkodzi.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #741 06 Lip, 2012, 11:43:27 »

Bandit, o chuj się czepiasz?

Gdzie Ty widzisz czepianie się? Normalnie zapytałem, bo się na tym nie znam i nie wiem po co ta cała chemia jest potrzebna.

Chyba że tak, więc przepraszam za najazd, wczoraj procenty też miały w tym swój udział :-*

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #742 06 Lip, 2012, 12:46:09 »
Bandit, zawsze dochodzisz do jakiegoś momentu, którego już organizm naturalnie nie jest w stanie przeskoczyć. W takich wypadkach sięgasz po suplementy, niektórzy w następnej kolejności prohormony, sterydy anaboliczne, sterydy dla koni wyścigowych... itd.

Na sucho to nawet trawa nie rośnie.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #743 06 Lip, 2012, 12:49:28 »
Dieta i plan treningowy- o tym nawet nie piszę, bo to jest oczywista oczywistość.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #744 06 Lip, 2012, 13:00:55 »
"Tabletki" tak naprawdę bardzo mało dają. Jedynym tak naprawdę sprawdzonym sumplementem jest monohydrat kreatyny:

+11% in anaerobic peak performance, +5% in continuous anaerobic performance and a +6% increase in total workload in a classic wingate anaerobic performance test speak, Barros et al. observed in a group of trained male subjects in response to a 7-day creatine loading protocol (20g creatine monohydrate, in 5 doses spread across the day, not glucose / sugar added; cf. Barros. 2012)
Suplementy są jak najbardziej uważane za "naturalne" - w takim sensie jak np. preparat multiwitaminowy.

Steeve Reeves (i wielu innych) żył w czasach, kiedy nie było suplementów i sterydów...

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #745 08 Lip, 2012, 01:09:02 »
Oj... się pokłóciliście niepotrzebnie przeze mnie miśki.

Ogólnie moje spostrzeżenia są takie, że z suplami (bez kreatyny, samo białko i bcaa) w miesiąc osiągam takie efekty jak "na sucho" w 4 miesiące. Zatem 4x szybsze działanie. Na kreatynie jeszcze nie masowałem nigdy, przekonam się jak to jest od 9 lipca... ;)

Kiedyś ktoś zapytał jak procentowo się rozkłada sukces w kulturystyce. Ile procent sukcesu to trening a ile to dieta? Czasami się słyszy opinie, że 20% sukcesu to trening a 80% to dieta, 30/70 czy inne proporcje.

BZDURA.

Prawda jest taka, że 100% sukcesu to dieta i 100% sukcesu to odpowiedni trening. ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
« Odpowiedź #746 08 Lip, 2012, 08:55:04 »
Dałeś radę kiedyś wytrzymać 3x w tygodniu na siłowni po 1-2h przez kilka miesięcy? Zrobiłeś coś w kierunku tężyzny fizycznej? Nie? So STFU.
To bez siłowni się nie da? :(
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #747 08 Lip, 2012, 11:05:07 »
[Burneika mode] Nie da! Musji być siła! Dably blastah! Przerzucać żelasthwho! [/Burneika mode]

:D

Offline Turgon

• Gaduła
« Odpowiedź #748 08 Lip, 2012, 11:13:37 »
Przeszedłem na pełne lean gains ;) Ale... jest jeden minus. Zawsze na godzinę czy dwie przed pierwszym posiłkiem (16-17) jestem strasznie słaby :/ Ale też w tym tygodniu miałem przymusowy tydzień przerwy od siłowni...
Ssiecie.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #749 08 Lip, 2012, 12:21:43 »
Kawę na leangains na szczęście można, bez tego bym umarł.