Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 378700 razy)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #325 05 Wrz, 2011, 17:50:33 »
Waga dobra, chciałbym taką. Radzę zamiast chudnięcia spalić tłuszcz. Ja robię ćwiczenia Scooby'ego http://www.scoobysworkshop.com/index.htm

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #326 05 Wrz, 2011, 17:50:58 »
Odświeżę temat. ;) Potrzebuję diety,ćwiczeń itd. aby schudnąć. Ważę obecnie ~86kg na 183 cm.

To samo co Thoth, odstaw słodycze, odstaw czipsy i tłuste żarcie, wszystkie kolorowe napoje również. Naucz organizm jeść wg. Feng Shui (nie robię sobie jaj) - posiłki co 3-4 godziny, małe, ale dobre. + Jak chce Ci się ćwiczyć, to polecam Insanity, ja właśnie skończyłem; wylewa siódme poty, ale jest zajebisty feeling po i po dwóch tygodniach też. Na dobrą sprawę nie musisz nic kupować, żadnych hantli itd, wystarcza waga ciała.

Jak coś więcej chcesz, to wal na PW, coś wymyślimy :)
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
« Odpowiedź #327 05 Wrz, 2011, 18:41:16 »
Ja mam 185cm wzrostu i 75kg wagi, a wcale jakiś super-chudy nie jestem.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
« Odpowiedź #328 05 Wrz, 2011, 19:52:49 »
A ja mam kompleksy, że nie umiem kostkować i mam za mały bajceps. Zamiast siedzieć przy kompie idź pobiegać / pojeździć na rowerze po wiosce.
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #329 05 Wrz, 2011, 19:54:08 »
Amerykańskie żarcie nie posłuzyło? Co tam dobrego mieli?

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #330 05 Wrz, 2011, 20:10:39 »
Kumpel twierdzi, że Jearre w Ameryce tak samo jak w Polsce i w miesiąc 5kg mu przyszło. Takie mają oszukane żarcie!
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #331 05 Wrz, 2011, 20:26:59 »
Musiało by mnie pojebać, żebym nie spróbował chociaż wszystkich znanych mi fast foodów będąc w ameryce.

Ale z drugiej strony ja przy 176-8 cm ważę 65 kilo a jem względnie sporo wszelakiego świństwa ;D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #332 05 Wrz, 2011, 20:28:10 »
No, to do roboty ;)

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #333 06 Wrz, 2011, 08:44:52 »
Przyjmij radę ode mie i kup sobie karnet na siłownię. Przeżywasz jeszcze burzę hormonów i jesteś w stanie zyskać dzięki temu sporo masy mięśniowej. Zaczynając treningi w wieku 23 lat po 3 latach treningów i dopiętej diety zyskałem ok. 4kg masy mięśniowej. Statystycznie mam jeszcze jakieś 10 lat na osiągnięcie szczytu możliwości mojego organizmu w tej kwestii, czyli +5kg LBM. Żałuję że nie zacząłem ćwiczyć podczas dojrzewania, bo kolejną burzę hormonów mogę wywołać już tylko injekcjami ich syntetycznych odpowiedników. Więc bier Pan karnet na siłownię i czuj się królem plaży w wieku 20 lat :)

Co do chudnięcia wszystko w tym temacie napisał Deely gdzieś na początku :)

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
« Odpowiedź #334 06 Wrz, 2011, 12:23:50 »

Offline indabrain

• Pr0
  • http://www.miastogniewu.pl/
    • Miasto Gniewu
« Odpowiedź #335 09 Wrz, 2011, 14:32:14 »
Widzę sami siłowi na SS są, dla fanów sportu którzy, nie mają ochoty płacić pay per view za walkę Adamka i nie posiadają telewizji RTL, link do streamu online. Zapodany przez Boxing Community i mojego byłego basistę.
http://window4tv.com/stream/
Smacznego!
Zbieram na polu swej wiary, drobne fragmenty siebie....

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
« Odpowiedź #336 09 Wrz, 2011, 16:03:50 »
Walka ma tez byc podobno na Sportklubie, ktory jest dostepny np w UPC

Offline Harbinger

• Gaduła
« Odpowiedź #337 15 Wrz, 2011, 23:10:14 »
10 runda, ale przegrał, fuuuuuuu >:(

Najbardziej wkurwiła mnie ta transmisja "tylko dla wybranych", przegięcie. Kiedyś transmisja walki takiej wagi jak Gołota vs Witherspoon była na polsacie, ale teraz zażyczyli sobie pay-per-view. Podobno walka leciała też na RTL7, ale niestety mam tylko podstawowe kanały.
Nadal u steru, sił dodaje nurt gniewu, nadal przy mnie wiatr umiera z braku tlenu...

Offline Przychlast

• Pr0
« Odpowiedź #338 27 Wrz, 2011, 17:17:14 »
Mógłby mi ktoś doradzić jakieś fajne buty do biegania po chodnikach/parkach, do 2 stuff, im bardziej kolorowe tym lepiej .

Offline utarefson

• Gaduła
    • http://landsbeyond.bandcamp.com/
« Odpowiedź #339 27 Wrz, 2011, 22:09:44 »
Asics Gel używam od jakiegoś czasu, nie mam porównania niestety z innymi więc może niech ktoś bardziej kompententny wypowie ;) Przesiadłem się z pseudobiegowych Nike i różnica była spora. I polecam też szarpnąć skarpetki do biegania, zupełnie inny komfort niż zwykłe bawełniane.

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
« Odpowiedź #340 28 Wrz, 2011, 14:36:53 »
Przychlast kup sobie Adidasy Kanadia 4 - kolega co trenuje wyczynowo kolarstwo mi je polecil, biega w nich caly rok po ok 60km tygodniowo po roznym terenie

http://moda.allegro.pl/buty-adidas-kanadia-4m-400-45-1-3-eur-lato-2011-i1793326088.html

ja sie pochwale ze atakuje z dieta i animal cuts i moim celem jest 80kg wagi :P obecne 96kg i 184cm mi sie znudzily

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #341 28 Wrz, 2011, 15:25:52 »
Jako, że umieram i mi się nudzi, to wrzucę swoje marne fotki, które lord mi kazał zrobić ;) a co tam:

Spoiler

Po pół roku regularnych ćwiczeń zaczynam coś tam zauważać (niestety, nie mam fotek PRZED), ale i tak jest marnie. Jedyna różnica, jaką zauważyłem to taka, że jestem nieco silniejszy, wizualnie póki co zmiany minimalne (zwłaszcza cycki).

Dieta: śniadanie i kolacja dwie puszki tuńczyka z pieczywem razowym, obiad najczęściej kurak z warzywami i ryżem zapiekany w serze albo czasem dla odmiany stek wieprzowy/wołowy z groszkiem i serem mascarpone. Do tego dużo soków jabłkowych, pomarańczowych, śliwkowych, generalnie tych wysokokalorycznych. Mam bardzo szybką przemianę materii i ciężko mi nabrać masę, ważę 73kg przy 180cm. Przed rozpoczęciem ćwiczeń było dwa kilogramy więcej...

Now, may the laughter commence.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
« Odpowiedź #342 28 Wrz, 2011, 15:32:52 »
Dude, wyglądam tak samo kompletnie nic nie robiąc przez całe życie. Tylko jestem proporcjonalnie niższy i lżejszy. Pewnie słabszy też, no ale tutaj się trudno dziwić, skoro jedynego rozwoju mięśni dostarcza gitara i komputer.

Wiem wiem - pics or didn't happen. Ale nie mam takich ekshibicjonistyczny ch zapędów jak Mondo :D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #343 28 Wrz, 2011, 15:33:23 »
Po pół roku regularnych ćwiczeń zaczynam coś tam zauważać (niestety, nie mam fotek PRZED), ale i tak jest marnie. Jedyna różnica, jaką zauważyłem to taka, że jestem nieco silniejszy, wizualnie póki co zmiany minimalne (zwłaszcza cycki).
Spoko, odświeżysz ten wątek za 3 lata i myślę że zmiany będą ogromne :) Też jestem typowym ektomorfikiem z szybką przemianą materii, więc znam ten ból. Pocieszenie natomiast takie, że ektomorficy wyglądają bardzo estetycznie, jeżeli już zdobędą trochę mięśni.

EDIT:
Jako że niedługo zaczynamy z Lotharem budowanie masy, zrobiłem sobie fotkę żeby porównać z tym co wyniknie za jakieś 6 miesięcy.

Spoiler

Szału nie ma, ale uczciwie muszę się przyznać że nie ćwiczyłem "na serio" od około maja.
« Ostatnia zmiana: 28 Wrz, 2011, 15:55:30 wysłana przez lord_awesomeguy »

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
« Odpowiedź #344 28 Wrz, 2011, 18:20:11 »
No to ja też sobie pacne "przed" foty. Jutro dostajemy odżyweczki, wiec jedziemy z masą :D

waga circa 70, wzrost 175
bez napięcia                                                                                             

i z napięciem.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline Frantic

• Pr0
« Odpowiedź #345 28 Wrz, 2011, 19:19:41 »
Kasuje swój "fap folder", tutaj mam wszystko czego potrzebuje.

Offline immortal-king

• Gaduła
  • Zaraz trejning i bendziemy krecic jak cieba!
« Odpowiedź #346 28 Wrz, 2011, 19:41:01 »
Lordzie, moglbys dac jakies swoje zdjecie jak byles w najlepszym momencie swej skoksowanej kariery? Ew. na PW ;)

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
« Odpowiedź #347 28 Wrz, 2011, 19:43:04 »
Oj oj oj chłopaki...Nadciąga my Baciorro! :D
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #348 28 Wrz, 2011, 19:44:25 »
Lordzie, moglbys dac jakies swoje zdjecie jak byles w najlepszym momencie swej skoksowanej kariery? Ew. na PW ;)

Ja mam lorda, jeszcze z długimi włosami:

Spoiler

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #349 28 Wrz, 2011, 23:27:41 »
Paczki z głów!