Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711318 razy)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Nie bijcie się dziewczyny :/
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
W takim razie DX2. Działa - sprawdzałem, warto wydać pieniądz bo gubiłem sierść jak powalony. Dwie tuby tego eliksiru i przestałem. :headbang:

Chuja tam działa...
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
dla mnie podziałał. Lepiej spróbować, bo później to już kurwa nawet czary gandalfa nie pomogą.

Swoją drogą kurwa gandalf niby taki mag, a przez cały quest nie rzucił ani jednego fireballa. Taki potężny kurwa, a stone skin nie umiał. Cieć jebany.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
dla mnie podziałał. Lepiej spróbować, bo później to już kurwa nawet czary gandalfa nie pomogą.

Swoją drogą kurwa gandalf niby taki mag, a przez cały quest nie rzucił ani jednego fireballa. Taki potężny kurwa, a stone skin nie umiał. Cieć jebany.

Taki imba, że nie musiał już nawet czarować. ^^

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Gdybym tutaj dzisiaj sie rozpisał, strony by zabrakło.

Offline Dmaligator

• Pr0
Ja mam dużo siwych włosów i zacząłem stosować preparat http://www.silver-stop.com.pl/.
Działa o dziwo i jestem w szoku, szkoda ze nie trwale i trzeba używać  cały czas.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Taki rak tricholemmalny to ladna i rzadka sprawa. Ciekawe jak sie bedzie radosnie rozwijal w miejscu wszepiania tych kultur :D

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
to że nadal dzień w dzień dyskutuję z żoną, która jest w zaawansowanej w ciąży...i to o jakieś pierdoły, zamiast się zamknąć i ja udobruchać :facepalm:

ech, weźcie strzelcie mi internetowego plaskacza w ryj...najlepiej dwa :D
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
to że nadal dzień w dzień dyskutuję z żoną, która jest w zaawansowanej w ciąży...i to o jakieś pierdoły, zamiast się zamknąć i ja udobruchać :facepalm:

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים

Mogę podjechać jakby ta seria u góry nie dała pożądanego rezultatu.
Chill, bo urodzi wcześniaka ze stresu, albo się porobi coś, i będziesz sobie robił wyrzuty do końca swoich dni.
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline escape_artist

• Pr0

Mogę podjechać jakby ta seria u góry nie dała pożądanego rezultatu.
Chill, bo urodzi wcześniaka ze stresu, albo się porobi coś, i będziesz sobie robił wyrzuty do końca swoich dni.

wiem wiem, tylko ze ja niestety jestem jedna z czesci rownania, jest w pizdiet innych rzeczy ktore dokladaja do ognia, a wszystko kreci sie glownie wokol budowy domu...ja mam twardą dupę i staram sie wszystko ogarnac - czasami z lepszym czasami z gorszym skutkiem, ale ona jest już wykonczona, a zostało jakies 1,5 miecha do porodu. Im bliżej tym gorzej, a uwierz mi, że uspokoić kobietę w ciąży można tylko próbować, bo hormony i tak robią swoje...ech móglbym się rozpisywać jeszcze, ale po co, wkurwiony jestem i tyle.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Oj tam, nie jedyna która była-jest w ciązy :P  powiedz Jej to co masz u siebie, ze czepiła sie nic nieznaczącego szczegółu ;) na pewno pomoże  :devil:

Zomballo

• Gość
Esc mam to samo u siebie. Cały czas wykurwisty stres. Człowiek nie jest w stanie racjonalnie podejmować decyzji, jest podminowany i drażliwy. Lepiej normalnie porozmawiać niż siedzieć jak bomba zegarowa.

Offline escape_artist

• Pr0
@commelina

Dzieki, ale to chyba zadziala jak płachta na byka... :D

Esc mam to samo u siebie. Cały czas wykurwisty stres. Człowiek nie jest w stanie racjonalnie podejmować decyzji, jest podminowany i drażliwy. Lepiej normalnie porozmawiać niż siedzieć jak bomba zegarowa.

No my dostajemy bombę za bombą od samego poczatku roku, moja dawała rade, ale w tym momencie nie ogarnia już. Generalnie z dupy sytuacja, bo rozmawianie o wszystkim tylko jeszcze pogarsza sprawe. Najlepsza opcja byloby rozwiazanie czesci problemow bez jej udzialu ale ona sama stara sie pomoc, wiec de facto nie ma jak sie od tego wszystkiego odseparowac i koło się zamyka.

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie to, ze dzis musialem odeslac monitory na gwarancje. Nowe monitory. Przy miksowaniu stopy slyszalem dziwny klik. Okazalo sie, ze dochodzi on z prawego glosnika - przy wiekszym natezeniu niskich cos tam sie obijalo jak membrana sie rozbujala. Co za chala, zbieralem to 550zl milion lat chyba.

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Ty nie marudź, tylko się ciesz, że używanych nie kupiłeś, bo co najwyżej mógłbyś sobie podłubać w nosie ;)

To M-Audio byly ?

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@commelina

Dzieki, ale to chyba zadziala jak płachta na byka... :D
......

Chyba ?  ;D

bandit112

• Gość
Ty nie marudź, tylko się ciesz, że używanych nie kupiłeś, bo co najwyżej mógłbyś sobie podłubać w nosie ;)

To M-Audio byly ?

Wiesz, uzywanych tez szukalem, ale nie znalazlem :) To sa Behringery MS20.  Wszystko spoko, tylko dolu im brakuje, ale na to mam sposob.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Jeśli do tej pory miksowałeś na zwykłych głośnikach, to na monitorach zawsze Ci będzie brakować dołu, ze względu na ich płaską charakterystykę brzmienia.
« Ostatnia zmiana: 23 Paź, 2013, 17:33:56 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Leswar

• Gaduła
Spoiler

Ha. Wystąpiłem do policji o wydanie zaświadczenia o kolizji i dziś je dostałem. Wszystko pięknie napisane, nawet lepiej niż myślałem. Wysłałem im mailem pismo z objaśnieniem powołując się na różne artykuły i takie te, bo zauważyłem, że mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Myślę, że teraz już nie mają jak się wymigać.

Offline thornado2

• Gaduła
Kurwa nie umiem grać

Offline benkai

• The Resolver
  • Gaduła
Kurwa nie umiem grać

Nie jesteś sam.

Graj nie pierdol.  ;-)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
No, sporo nas na tym wózeczku jedzie...
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Pronounce

• Pr0
To, że po tylu latach grania wciąż mam problem z ergonomią/poprawną postawą gry na stojąco.

Cały czas prawy bark (ręka kostkująca) mi "opada", wystaje do przodu i szybko się męczę przez napięte ramię.