Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1711243 razy)

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Na dłuższą metę, nie potrafię pozytywnie myśleć. Dokładając do tego świadomość, że tak naprawdę nie powinienem narzekać (bo każdy zdrowo myślący powiedziałbym, że nie mam na co i miałby rację) i patrzeć na siebie jak na ofiarę, a to robię, czuję się jak zwykła pizda.

Spoiler

Offline Gveir

• Gaduła
  • Grunge Man
Na dłuższą metę, nie potrafię pozytywnie myśleć. Dokładając do tego świadomość, że tak naprawdę nie powinienem narzekać (bo każdy zdrowo myślący powiedziałbym, że nie mam na co i miałby rację) i patrzeć na siebie jak na ofiarę, a to robię, czuję się jak zwykła pizda.

Spoiler

Czil da fak ałt, men. Kiedyś zasłyszałem, że najlepszą osobą do wysłuchania Twoich żali jest barman. Posłucha jednym uchem, ale posłucha, piwo naleje a potem go już nie zobaczysz, a wraz z nim polecą wpiździec Twoje żale :D

Pozytywnie, pozytywnie. Spróbuj realnie. To o wiele bardziej pomaga. Ba! Ktoś rzuci, że realistyczne myślenie czasami zakrawa o pesymizm ale - hej! taki to już Świat! Pesymista odpowie Ci, że woli nim być i nie przeżyć rozczarowania z czegoś, tak jak optymista gdy coś pójdzie nie tak. A gdy pójdzie po jego myśli - jest mile zaskoczony.
Zwycięzca Grand Prix "Najbiedniejszy Rig na sevenstring.pl" 2013 i 2014
http://muzycznymajdan.blogspot.com/ - pierdolnik muzyczno-płytowy

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
No... A ja nawet na krótką metę nie potrafię myśleć pozytywnie. Jestem człowiekiem z tego wysranego pokolenia przejsciowego i wszyscy oczekują, że w końcu zrobię coś ze swoim życiem. Ale mnie pierdoli robienie czegoś. Cokolwiek bym nie zrobił i tak nie ma to znaczenia gdzie zawsze w internecie (fuuuuuck) znajdzie się ktoś kto robi dokładnie to samo. Więc pozostaje tylko wymyślać jakieś nie do końca innowacje rzeczy dawno wynalezionych.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Offline wuj Bat

• Pr0
Eeee tam. Granie w gry przeżywałem jak miałem kilkanaście lat. Teraz nie mam ŻODNEGO ciśnienia na to czy przejdę, czy nie i czy uda mi się to szybciej niż bratu... :P Wracam do domu i potrzebuję sie odmóżdżyć, to odpalam właśnie stare strzelanki. Co jak co ale sianie rozpierdolu i rozkurwianie zombiaków granatami zza rogu zajebiście mnie odpręża a przy tym mam pewność, że mózg się nie zmęczy, system nie wyłączy mi się, powodując nieplanowane jebnięcie w kimę w opakowaniu. :D Przy tym jak mi nie idzie, to olewam to na jakiś czas, zamiast siedzieć po nocach aż przejdę. Podobnie staram się podchodzić do grania, bo spinanie się przy tym zawsze kończyło się blokadą w umyśle i zniechęceniem a nie progresem.
Zobaczymy, jak odpalisz nowy zestaw :)
Gry są dla dzieci... To czemu na moich jest napisane "pegi 18", ew. 16? ;)
A dla niewtajemniczonych: przeciętny gracz nie ma 14 lat - ani też 24! Jeszcze dyszkę więcej...
Paczki z głów!

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
To dlatego że im człowiek starszy tym bardziej potrzebuje uciec od chujowej rzeczywistości .

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Myślę, że powinniśmy się wszyscy uspokoić.

http://youtube.com/watch?v=vevOWUe_x7Y

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Ucieczka od rzeczywistości przybiera rózne formy

BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Orange

• Gość
Chujowom mam prace. A na razie nie mam jak zmienić. Zabawne jest, że już w czwartym kraju szukam szczęścia. Ale kij z tym. grunt, że rower naprawiłem :D

Offline 7th

• Pr0
Chujowom mam prace. A na razie nie mam jak zmienić. Zabawne jest, że już w czwartym kraju szukam szczęścia. Ale kij z tym. grunt, że rower naprawiłem :D

A ja juz 4 raz (w tym samym czyt. UK) i zawsze coś szło nie tak :P
power to a being never dies

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.

to nie szukaj w miejscach gdzie możesz być tylko polaczkowym niewolnikiem za 1/3 stawki pracownika rodzimego, tylko zepnij dupę i zacznij coś robić tutaj.

Offline Przychlast

• Pr0
Kurwa, wyłączyłem standby, ale zapomniałem o powerze, całą noc się grzał :(.

bandit112

• Gość
Teraz masz wygrzane lampy :D

Offline matisq

• Pr0
  • Gadaj z dupą to Cię osra
    • My Youtube
Wkurwia mnie że musiałem sprzedać wiosło żeby zapłacić OC i zrobić przegląd auta przed zimą :/

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Kurwa, wyłączyłem standby, ale zapomniałem o powerze, całą noc się grzał :(.

Dlatego masz taki nick jaki masz.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Przychlast

• Pr0
No wiem.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wkurwia mnie że musiałem sprzedać wiosło żeby zapłacić OC i zrobić przegląd auta przed zimą :/

Zawsze mogłęs sprzedać auto, oszczedzić wiosło i kupe kasy. Dokonałęś świadomęgo wyboru, dlaczego zatem albowiem wkurwiasz się  ;)

Offline matisq

• Pr0
  • Gadaj z dupą to Cię osra
    • My Youtube
Nie mogłem sprzedać auta bo mając dziecko auto po prostu trzeba mieć.
Szczególnie jak dziecko poszło od września do przedszkola, czytaj: jest chore cały czas i trzeba z nim po lekarzach jeździć.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Dopoki nie bede zarabiac 5k netto to mnie nie stac na auto.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Znowu jakiś debil wysłał mi paczkę pod adres z przelewu :facepalm:
Nie odebrała tego żadna osoba z mojej rodziny. Prawdopodobnie zostawili sąsiadowi.

Offline Musza

• Pr0

Dobrze żeś nie taxówkarz ;D
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline october

• Pr0
  • Oct.

Dobrze żeś nie taxówkarz ;D

U, nie sądziłem, że można zarabiać mniej i trzymać taki zestaw gitar ;P
007

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
http://www.sadistic.pl/nietolerancyjni-obywatele-ue-pod-lupa-vt241441.htm

Jeżeli jest w tym chociaż odrobina prawdy i faktycznie by to przeszło, to tego... do zobaczenia w pierdlu! :D
« Ostatnia zmiana: 01 Lis, 2013, 23:00:52 wysłana przez niedziak »
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline blackdahlia

• Pr0
sprawdź sobie źródło strony ;)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wiem, dlatego zaznaczyłem, że jeżeli jest w tym chociaż odrobina prawdy...
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline vinz893

• Gaduła
  • DJAZZ.
Jak to wprowadzą do momentalnie dostanę dożywocie.