Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1702310 razy)

Offline Dmaligator

• Pr0
Od zarania dziejów nie dawano kabla do drukarek. Nie wiedzieć czemu bo np. do aparatów zawsze.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Wkurwia mnie własna głupota, pomieszana z "oszczendzaniem" producentów :P mianowicie nie pomyślałem że do nowo zakupionej drukarki trzeba osobno kupić kabel... Zresztą samo to że nigdzie nie mogłem nigdzie dostać typowych "budżetów" typu biała obudowa, uszczuplone funkcje i inne takie, tylko musiałem kupić "czarny dizajnerki wypasiony kombos z pierdyliardem dodatków" też mnie wkurwia.

Nigdzie? A patrzyłeś wszędzie? :D Choć to zależy od tego co dla Ciebie znaczy "budżetowy".
Bo np taki Brother z serii DCP nie jest drogi, jest szary i nie ma pierdyliarda funkcji, tylko kilka tych potrzebnych.
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wiem że nie było, chociaż tego nie rozumiem - jeszcze w epoce "przejściowej" jak je można było podłączać i na wejście tego starego typu (to przykręcane)* jak i nowe wtedy USB, to ok, bo jeden byłby nieużywany. Ale od dawna USB to standard**. No i są kable w aparatach, telefonach, kamerach, chujwiczym, nawet czasem dają i USB i HDMI od razu, a w drukarce nichuja... A i też się zgapiłem, bo ostatnie trzy (?) drukarki podłączałem na kablach z poprzedników, a tu nie miałem takiego. No nic, kupiłem na osiedlu za kilka złotych, ale na przyszłość zapamiętam ;)

*chociaż wtedy kabel w zestawie akurat był, pamiętam.

**jeszcze dygresja o "standardach" - pamiętam jak do monitora dostałem raz kabel zasilający nie z normalną końcówką do kontaktu, ale ten "domek" doUPSa. Ile wtedy było wkurwów...
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
wkurwia mię że intellifexa nikt nie chce sprzedać
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Wkurwia mnie, że jak ja mam w tym tygodniu, to sąsiad robi sobie remont i jak zapadam w głęboki sen, ten napierdala tą cholerną wiertarką udarową. Nosz kurwa!!! Nawet stopery nic nie dają. Jestem wyczerpany.

Offline sylkis

• Pr0
Wkurwia mnie, że nie umiem przekazywać myśli w sposób zwięzły i rzeczowy, nie umiem się streścić. Zwłaszcza jak piszę jakiś esej, to zawsze chcę za dużo powiedzieć patrząc na zagadnienie z każdej możliwej strony i jeszcze mam ciśnienie na udowodnianie każdego padającego stwierdzenia (nawet jeśli ono ma udowadniać inne padające stwierdzenie), przez co powstaje ta tzw. sraczka słowna, czy też "czernienie papieru" i później mam "rewrite" po 10x aż do skutku :/

Nienawidzę krótkich form. A jak mamy jebnąć esej semestralny na 10+ stron, to wtedy mam same 4+ i 5 :D
« Ostatnia zmiana: 28 Mar, 2013, 19:37:47 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Leswar

• Gaduła
Wkurwia mnie, że zmarnowałem już 2h na szukaniu odpowiedniego drewna w sklepie. Żadnej w miarę prostej deski bez poważniejszych sęków. Zwykle przychodziłem, szukałem 5 min i wychodziłem z fajnym klocem, a teraz chujnia straszna.
Żadna deska się nie nadawała.

Mam już klucze, mostek, pickupy, progi, a już 2 razy jechałem na darmo do sklepu po drewno. Akurat, kiedy mam czas i chęci nie mogę zacząć roboty, eh!

Offline Dmaligator

• Pr0
Wkurwia mnie, że zmarnowałem już 2h na szukaniu odpowiedniego drewna w sklepie. Żadnej w miarę prostej deski bez poważniejszych sęków. Zwykle przychodziłem, szukałem 5 min i wychodziłem z fajnym klocem, a teraz chujnia straszna.
Żadna deska się nie nadawała.

Mam już klucze, mostek, pickupy, progi, a już 2 razy jechałem na darmo do sklepu po drewno. Akurat, kiedy mam czas i chęci nie mogę zacząć roboty, eh!
A myślałeś o podkładach kolejowych, z jednego to by ci wyszło ze sześć gitar, czy co tam ty strugasz :D
Buchniesz jeden pociąg się przewróci i będzie nowa katastrofa w Polsce i nowy temat na dwa trzy lata dla rządu do debatowania.
I może Kaczyński ci rękę uściśnie i z pierdla wyciągnie itp i td.
Jak cie interesuje ten temat to napisz bo ja tak bez końca mogę pierd.......ć :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Algiz

• Gaduła
Wkurwia mnie, że jak ja mam w tym tygodniu, to sąsiad robi sobie remont i jak zapadam w głęboki sen, ten napierdala tą cholerną wiertarką udarową. Nosz kurwa!!! Nawet stopery nic nie dają. Jestem wyczerpany.

Też tak mam , jak mam wolne to sąsiad ma remont .

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Że mogę sobie bałwana przed blokiem ulepić. Szkoda tylko że w "nie te" święta :facepalm: :evil:

ED: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,130438,13648563,Tysiace_wscieklych_klientow_nC__chce_wypowiedziec.html

Pierwszy link z brzegu, sama wiadomość jest na każdym portalu. Jak nic nie zmienią (= mam to co miałem za tyle za ile miałem), to w momencie dostania listu tego samego dnia skrobię im pismo o rozwiązaniu umowy. Chciałbym mieć chujmnieinteresując ą piłkę kopaną i inne gówniane programy dla idiotek z N-ki, to bym był w N-ce. Chcę swój C+ z AleKino i Kuchnią (a co?) na czele i wara mi od tego. Skurwole pierdolone... :evi: :evil: :evil:
« Ostatnia zmiana: 29 Mar, 2013, 12:58:00 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Musza

• Pr0
że są w gronie ss.pl tacy, którzy bezczelnie podpierdalają czyjeś pomysły, gdy wyczują w nich korzyści materialne. Choć darzę tą osobę jednocześnie sympatią i szacunkiem to ciężko mi to przełknąć... :-\

(osoba którą mam na myśli została poinformowana o tym)
« Ostatnia zmiana: 29 Mar, 2013, 19:33:15 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Dmaligator

• Pr0
że są w gronie ss.pl tacy, którzy bezczelnie podpierdalają czyjeś pomysły, gdy wyczują w nich korzyści materialne. Choć darzę tą osobę jednocześnie sympatią i szacunkiem to ciężko mi to przełknąć... :-\

Podziel się uwielbiam takie informacje aż nie mogie wytrzmic   :scream:
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Musza

• Pr0

Podziel się uwielbiam takie informacje aż nie mogie wytrzmic   :scream:

Chciałem wyładować złość, a nie robić sensacje i prać brudów, więc nie rób sobie nadziei ;)

Offline Dmaligator

• Pr0
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Przychlast

• Pr0
Musza się obraził za swój rysunek na FB skervesynów.

Offline Musza

• Pr0
Musza się obraził za swój rysunek na FB skervesynów.

hahaha, zawsze można na Was liczyć jeśli chodzi o poprawianie humoru :D

Spoiler

*to nie ma związku ze Skervesenem ani niczym co można przeczytać/zobaczyć na naszym forum, chyba, jeśli ktoś poświęca energię na domysły ;)
« Ostatnia zmiana: 29 Mar, 2013, 20:53:03 wysłana przez Musza »

Offline Musza

• Pr0
JUŻ WIEM! Słowa klucze: historia, Musza, buty, kupa, Nike, model, nowy. :D

wydało się - Justin Bieber ma nowy promodel SREBRNYCH BUTÓW

Spoiler

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Chciałeś wyładować złość, a obudziłeś coś o wiele gorszego - dociekliwość ludzi sevenstringa, którzy żyją plotami o kolegach forumisiach :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Musza

• Pr0
Chciałeś wyładować złość, a obudziłeś coś o wiele gorszego - dociekliwość ludzi sevenstringa, którzy żyją plotami o kolegach forumisiach :D

Już koniec - dostałem przeprosiny i obietnicę że to się nie powtórzy bez żadnych zbędnych przepychanek. Fajowo. To się teraz nadaje do tematu "co mnie w życiu cieszy", bo spłynął ze mnie wkurw i wrócił uśmiech :)

ale Bieberowi to kurwa nie wybaczę!!1 (tak, to moje główne zmartwienie Vic)

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Ostatnia zmiana: 29 Mar, 2013, 22:02:43 wysłana przez sify11 »
i always go full retard

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Worms World Party nie działają na Windowsie 7! :evil:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Musza

• Pr0

Offline Dmaligator

• Pr0
To weź laskę i zrób z nią party w oknie :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Online niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

http://windows7forum.pl/worms-world-party-czyli-jak-uruchomic-3220-t

Próbowałem kiedyś tego, problemem jest 64-bitowa wersja systemu

To weź laskę i zrób z nią party w oknie :D

Nie mogę

Spoiler
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste

Mi na W8 64 żadna stara giera nie chce chodzić normalnie, jakieś kombinacje trzeba robić :(
« Ostatnia zmiana: 29 Mar, 2013, 23:31:06 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/