Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701195 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
hmm, za czasow liceum to pamietam ze potrafilem grac do 4-6h dziennie nawet, nie bylo to jakos usystematyzowane. Jezeli chodzi o technike to po prostu stopniowo wybieraj sobie jakies partie ktore chcesz opanowac - duzo robi jak wysoko sobie poprzeczke stawiasz, moze nie w danym momencie ale jako cel ostateczny, tez swego czasu mialem depreche na granie tak jak majkel ale wtedy pomogla zmiana zespolu i swiezy start, nowy projekt od razu inwencja ruszyla a z tym chec do cwiczen, rownolegle zaczalem cwiczyc spiew i granie na akustyku i pisanie takiej lzejszej muzy, takze rozwiazan jest multum.
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||

Offline sylkis

• Pr0
Czy wy zarabiacie na graniu zawodowo, że was takie coś potrafi frustrować?

Wiadomo, że też mnie czasem drażni, że chciałbym móc coś zagrać, a mi nie wychodzi (zwłaszcza, jeśli wcześniej już mi wychodziło). I wtedy albo zaczynam ćwiczyć, aż wychodzi, albo się po prostu uspokajam i daje sę na luz, przynajmniej na jakiś czas i gram sę inne rzeczy, z którymi humor mi się może tylko poprawić. Każdy ma swoje tempo, uzależnione od bardzo wielu czynników (wewnętrznych i zewnętrznych).

Tak więc chill :)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Padła mi drukarka, cyfrówka i eMPe trójka, wszystko dzisiaj. Do tego planowałem jechać po gitarę za dwa tygodnie, ale są święta i znów wszystko mi się przeciągnie o miesiąc. Miałem dziś wrócić na siłownię, ale nie, kręgosłup znów mi musiało wyjebać. Ten świat na trzeźwo jest nie do zniesienia...
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

bandit112

• Gość
Padła mi drukarka, cyfrówka i eMPe trójka, wszystko dzisiaj. Do tego planowałem jechać po gitarę za dwa tygodnie, ale są święta i znów wszystko mi się przeciągnie o miesiąc. Miałem dziś wrócić na siłownię, ale nie, kręgosłup znów mi musiało wyjebać. Ten świat na trzeźwo jest nie do zniesienia...

Ale na kacu jest jeszcze gorszy.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Ale na kacu jest jeszcze gorszy.

dlatego nie wolno dopuszczać do tego aby się pojawił ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline sylkis

• Pr0
Kac, czyli kara za przerwę w piciu. :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline thornado2

• Gaduła
Nie mam jebanego czasu, żeby nawet wpaść po szkole do jakiegoś kumpla na pogranie czy nawet piwo.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Nikt moich gratów nie chce wziąć no i Musza zdjął MMM1 z giełdy! :(

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
No i za dużo tego szczęścia w zbyt krótkim czasie :D Zaczyna się pierdolić :D

Offline sylkis

• Pr0
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Ostatnia zmiana: 23 Mar, 2013, 11:47:16 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Sorry. This person moved or deleted this image.
(\__/)    This is Bunny.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
sylkis, jak w temacie , właśnie takie zdjęcia jak powyżej w odniesieniu do tego co za oknem. Zygac mi sie chce już na to białe coś co w świeta Bożego narodzenia błogosławiłbym no ale ...  a czlowiek inteligentny inaczej zwany w pewnych kręgach troglodytą, odsniezając parking zajebał mi sniegiem garaż , co skutkowało półgodzinnym kopaniem w tym białym gównie zeby móc otworzyc drzwi garazu. Fantastyczna rozrywka na koniec dnia.

Offline sylkis

• Pr0
Też mieszkam w domu i tez mam ochotę zajebać każdego, kto w mojej obecności zachwyca się śniegiem i zapraszam zawsze na gdzieś 6 rano do odśnieżania u mnie przed domem*... jakoś dziwnie nie ma nigdy chętnych.

*czego mieszkający na współdzielniach nie muszą robić, bo te ich wyręczają, a w Szczecinie jest lokalne rozporządzenie przywracające te przepisy z czasów komuny, że można dostać karę za niezrobienie tego, czym powinny się zajmować służby publiczne, czyli nieodśnieżenie chodnika i drogi przylegających do twojej posesji, a jak ktoś sę wyrżnie zęby to będzie się karnie odpowiadać
« Ostatnia zmiana: 21 Mar, 2013, 23:27:05 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
A ja tam lubię sobie ponakurwiać na ręcznym, bo niestety mam FWD więc śnieg mnie ratuję. :D Haters gona hate!

Offline sylkis

• Pr0
Już naprawdę wolę odśnieżanie, skrobanie i -10 w dzień niż takie chujstwo.
(\__/)    This is Bunny.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Wkurwia mnie, że skoro nie potrafię zasnąć, to biorę słuchawki, puszczam to:

Spoiler

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Oj tak, Jeżozwierzowe Drzewo potrafi znakomicie wpędzić w taki nastrój. A zima to tylko wspomaga.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Michu doskonale Cię rozumiem. Mam to samo, tyle że ja się budzę po kilka razy w nocy. No i u mnie bardziej Stop Swimming.
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline wuj Bat

• Pr0
Posikujesz?
Paczki z głów!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
wczoraj zjebał mi się dysk twardy, dzisiaj rano odwiozłem żonę do wrocka i jak zgasiłem samochód to już nie odpalił. Do pracy pojechałem tramwajem. Przyszedłem, podłączyłem telefon do ładowarki bo mi padł, a po chwili kot przegryzł mi kabel jak nie patrzyłem. Kurwa, co jeszcze?
B ( o ) ( o ) B S

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
U mnie bylo Heartattack In A Layby. I Sentimental.

Offline blackdahlia

• Pr0
Dżizas ja bym się bał na Twoim miejscu iść do kibla :D

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
:D Laptopa załatwił mi pies, bo go zrzucił z kolan (moich) na ziemię. Samochód jest zemstą za to że nie zrobiłem mu elektryki w zeszłym miesiącu. Tylko z tym kotem to pewnie Twoja sprawka :D
B ( o ) ( o ) B S