Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701592 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Co ty brytfanny w domu nie masz? ;D

PS. Wkurwia, szokuje, nie wiem - będę jechał do Inowrocławia z Częstochowy lub Gliwic i wrzucam połączenia na wyszukiwarkę, żeby sprawdzić czy lepiej PKP (przesiadka w Poznaniu, tam już byłem to wiem jak jechać) czy jest jakiś PKS. I na PIERWSZYM miejscu wyskakuje... 

Alternatywne środki transportu
Wynajmij samochód

:facepalm:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Wkurwia mnie rynek mieszkan, juz chyba z pol roku szukamy mieszkania do wynajecia no i nic. Ofert od zajebania ale 15-20% to oferty widmo albo scam, kolejne 60-75% to gowna takie, ze o ja pierdole. Za to ten maly procent tych takich normalnych mieszkan (nie zeby jakies och i ach, ot zwykle mieszkanie z sypialnia, kuchnia i lazienka) jest wycenione i oglaszane jako "luksusowe". A zdaje sie duze miasto i nie powinno byc z tym klopotu, ech...

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Jeśli jest rudy to niestety tak. ;D

No to już wszystko wiadomo. Jest rudy.

:D
B ( o ) ( o ) B S

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wkurwia mnie rynek mieszkan, juz chyba z pol roku szukamy mieszkania do wynajecia no i nic. Ofert od zajebania ale 15-20% to oferty widmo albo scam, kolejne 60-75% to gowna takie, ze o ja pierdole. Za to ten maly procent tych takich normalnych mieszkan (nie zeby jakies och i ach, ot zwykle mieszkanie z sypialnia, kuchnia i lazienka) jest wycenione i oglaszane jako "luksusowe". A zdaje sie duze miasto i nie powinno byc z tym klopotu, ech...

Dwa razy to przerabiałem w ciągu niecałych 2 lat, to wiem że może doprowadzić do kurwicy... Dwukrotnie mi się udało znaleźć dokładnie to co chciałem, ale ile było po drodze wybojów to szkoda gadać. Taka rada: poszukaj przez Agencje. Biorą potem prowizję w razie wynajmu, ale samo wyszukiwanie i prezentacja ofert jest darmowa, i duuużo daje, bo niektórych ogłoszeń nawet nie ma w "ogólnie dostępnych".
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Orange

• Gość
Jeb się, Isu :P

Posty połączone: 22 Mar, 2013, 16:05:19
Jak żyć? Kupić sobie szynę relaksacyjną na noc :)

Krzywa przegroda nosowa, plus wieczny katar = nie mogę oddychać przez nos. Dentysta mi proponował. A po to poszedłem, żeby zęby wszystkie posprzątać, żeby zrobić operację nosa, której nie zrobiłem, bo nie zdążyłem naprawić paszczy...

Tak byłem cipką, bałem się dentystów. Teraz mam owłosione jaja i się nie boję.
« Ostatnia zmiana: 22 Mar, 2013, 16:05:24 wysłana przez Orange »

Offline Mat

• Pr0
Taka rada: poszukaj przez Agencje.
Zarejestrowani jestesmy w chyba 30 juz. Tylko z nimi jest tak, ze jak odrzucisz jedna, dwie propozycje, to przestaja dzwonic. A mieszkania sa takie kurwa cudaczne, ze o ja pierdole. Prysznic (z przezroczysta kabina) i umywalka tuz obok lozka i kuchenki, zaraz za lodowka to wcale nie jest niecodzienny widok...

Offline Mat

• Pr0
Mieszkam w Londynie. I niestety to jest specyfika tej lokalizacji. I wcale nie mam duzych wymagan. Po prostu te ich chaty tutaj sa takie, ze jak ktos nie widzial, to i trudno uwierzyc...

Offline Dmaligator

• Pr0
Mieszkam w Londynie. I niestety to jest specyfika tej lokalizacji. I wcale nie mam duzych wymagan. Po prostu te ich chaty tutaj sa takie, ze jak ktos nie widzial, to i trudno uwierzyc...
Paryskich nie widziałeś ......
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline Algiz

• Gaduła
:D Laptopa załatwił mi pies, bo go zrzucił z kolan (moich) na ziemię.

No...... w końcu się zemścił za te obcięte jaja ;)...

Offline blackdahlia

• Pr0
^Ogarnę
Problem w tym, że Isiek kocha rude ;D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
^Ogarnę

Bo jest pedauem. Prawdziwi faceci kochają brunetki. Na przykład Hitler :D
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline sylkis

• Pr0
Byle nie jasny blond ani jasno rude, wszystko od ciemnego blondu i ciemnorudego po brunetki jest G :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Byle nie jasny blond ani jasno rude, wszystko od ciemnego blondu i ciemnorudego po brunetki jest G :D
Np. twoje uczennice? :D

Offline sylkis

• Pr0
Np. :D

Nie no, granice wiekowe były w domyśle, aż nie wpadłem na to żeby o nich wspomnieć ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Maciek

• Pr0
Rude > nie rude. Dziękuje. Dobranoc

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwia mnie sciemnianie w robocie. Robię od 3h, a wydaje mi się jakbym tu siedział już 8...

Posty połączone: 23 Mar, 2013, 12:00:39
Wkurwia mnie sciemnianie w robocie. Robię od 3h, a wydaje mi się jakbym tu siedział już 8...
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline blackdahlia

• Pr0
Wkurwia mnie niemożebnie kretyn na AGHu. Nie dość, że udupił dokładnie tyle osób ile miał nadwyżki w grupie, to jak się dziekan zgodził na poprawkę, jak chłopaki załatwili salę - dupek powiedział że jemu przed świętami nie pasuje. I chuj. Nie ma że boli, że legitymacje wygasają. Co za ludzie.

Orange

• Gość
^Ogarnę

Co  ty powiesz?  :D Nie zauważyłem, wcale mi o tym nie wspomina kilka razy na tydzień :D

A w temacie:
Uświadomiłem sobie ile lat gram na gitarze i jak kuleje moja technika. NIe mam synchronizascji prawa-lewa ręka. NAwet SChifta za późno puszczam przy dużych literach...

Orange

• Gość
Przyjedziesz, dokręcę śrubki, pomyślę czy pomyślę nad ćwiczeniami. Człowieku jak ja wrócę, to z tej radości wszytskie gitary na części rozłożę, wyczyszczę i żlożę :D

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Zrobiłem frez pod gryf. Tylko szkoda, że 7mm obok tego gdzie powinien być. :facepalm:

Spoiler
Koko dżambo i do przodu!

Offline Leswar

• Gaduła
Zaszpachluj :D

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Mam szpachlę sosnową, ale myślę samochodowa będzie lepsza. :D
Koko dżambo i do przodu!

Offline blackdahlia

• Pr0
^Ogarnę

Co  ty powiesz?  :D Nie zauważyłem, wcale mi o tym nie wspomina kilka razy na tydzień :D

A w temacie:
Uświadomiłem sobie ile lat gram na gitarze i jak kuleje moja technika. NIe mam synchronizascji prawa-lewa ręka. NAwet SChifta za późno puszczam przy dużych literach...
To czemuś ach czemuś kazał mu się jebać :P

Offline necrox

• Gaduła
  • Idzie luty twardną suty
    • http://www.codeunder.com
Aktualnie potężnie mnie wkurwia system rejestracji/aktywacji produktów Adobe, StevenSleteDrums i NativeInstruments.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wkurwia mnie własna głupota, pomieszana z "oszczendzaniem" producentów :P mianowicie nie pomyślałem że do nowo zakupionej drukarki trzeba osobno kupić kabel... Zresztą samo to że nigdzie nie mogłem nigdzie dostać typowych "budżetów" typu biała obudowa, uszczuplone funkcje i inne takie, tylko musiałem kupić "czarny dizajnerki wypasiony kombos z pierdyliardem dodatków" też mnie wkurwia.

I ponownie sklepy internetowe - we wtorek wieczór robię zamówienie, w środę rano przelew, i się orientuję w weekend że zamówienie ma status "wstrzymane". To piszę o co kaman, i mi odpisują dziś że jednego z towarów nie ma i czy chcę inny... a muszę mieć paczkę do piątku bo inaczej będzie chujnia z grzybnią. Jeszcze bym zrozumiał jakbym zamówił coś bez rejestracji itedeitepe, ale mam tam założone konto i nie są to moje pierwsze zakupy u nich. Ale najwyraźniej będą ostatnie. :evil: