Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true.
Cytat: bandit112 w 25 Mar, 2012, 21:43:36Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true. Szmata.A Ty nie opisywałeś przypadkiem niedawno jak dupczyłeś 16tkę? ;]
Nie można mieć za bardzo wyjebane ...ale w sumie daruję se kolejnego textwalla, kto ma zrozumieć ten prawdopodobnie i tak już wie, o co mi chodzi
Jakby ktoś nie wyczaił patterna,to w środy i weekendy nie ma mnie w domu i macie tu trochę spokoju
Co do zwierzęcia - mam królika miniaturkę, ale nie wiem czy się liczy bo jakiś dziwny jest (?).
Wkurwiają mnie komputery. Nic kurwa nie może działać, tak jak kurwa powinno, zawsze muszą być jakieś kurwa jebane problemy. Nie po to kurwa płace kurwa grubą kurwa kasę żeby kurwa potem się pierdolić z tym gównem kurwa do chuja!!!!
Cytat: coin777 w 26 Mar, 2012, 14:56:41Wkurwiają mnie komputery. Nic kurwa nie może działać, tak jak kurwa powinno, zawsze muszą być jakieś kurwa jebane problemy. Nie po to kurwa płace kurwa grubą kurwa kasę żeby kurwa potem się pierdolić z tym gównem kurwa do chuja!!!!Kup mac'a.
Cytat: Jesus w 26 Mar, 2012, 17:45:54Cytat: coin777 w 26 Mar, 2012, 14:56:41Wkurwiają mnie komputery. Nic kurwa nie może działać, tak jak kurwa powinno, zawsze muszą być jakieś kurwa jebane problemy. Nie po to kurwa płace kurwa grubą kurwa kasę żeby kurwa potem się pierdolić z tym gównem kurwa do chuja!!!!Kup mac'a.Tylko cioty mają maki.
Kup peceta i klnij na niego bez przerwy