Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709418 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
A niech się zakochuje, tylko niech tak tego nie przeżywa. Albo choć nikomu o tym nie mówi ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów :) Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true.
Szmata.
A Ty nie opisywałeś przypadkiem niedawno jak dupczyłeś 16tkę? ;]

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Rachet, każden jest inny, i naucz sie akceptować ludzi takimi jakimi, są dopóki krzywdy Tobie nie robią, jako i my akceptujemy Ciebie ;). Jeden to zatrzymuje w sobie inny musi to z siebie wyrzucić. Mnie tez śmieszą Twoje GAS'y ale czy piszę o tym głośno ?  :P  nie bo to Twoja sprawa.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
No dobra, to niech się użala nad sobą do końca swoich dni, masz słuszność. Mi nie przeszkadza :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów :) Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true.
Szmata.
A Ty nie opisywałeś przypadkiem niedawno jak dupczyłeś 16tkę? ;]

no. ale juz z nia nie bylem. btw bardzo przezywalem to dupczenie, potem po nocach spac nie moglem, bo kochalem nadal tamta jedyna!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@MrJ niestety 50 letnich pizdeuszy znam, natomiast żadnego 20 latka któremu powierzył bym wszystko.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Bandit - przejdzie Ci. Po roku, dwóch najwyżej. A jeśli nie przejdzie proponuję stoczyć się w otchłań alkoholu lub narkotyków :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline sylkis

• Pr0
Nie można mieć za bardzo wyjebane :D
...ale w sumie daruję se kolejnego textwalla, kto ma zrozumieć ten prawdopodobnie i tak już wie, o co mi chodzi ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
...ale w sumie daruję se kolejnego textwalla, kto ma zrozumieć ten prawdopodobnie i tak już wie, o co mi chodzi ;)
A już myślałem że neta Ci odcięli :D
return to monke

Offline sylkis

• Pr0
Jakby ktoś nie wyczaił patterna,to w środy i weekendy nie ma mnie w domu i macie tu trochę spokoju :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Jakby ktoś nie wyczaił patterna,to w środy i weekendy nie ma mnie w domu i macie tu trochę spokoju :D
To mnie wkurwia.
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Kup sobie zwierzaka (o ile nie masz). Serio, nic tak nie cieszy jak zwierzak :) No i zmusza to do obowiązkowości, starania się, opiekowania, a więc ogólnie do ruszenia dupy
B ( o ) ( o ) B S

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Psa, nie kota. Kot sra do pudła z piachem a psu trza nieco więcej uwagi poświęcić.

No, chyba że lubisz wpadać w domu w poślizg na batonach :D

PS. Bycie flejtuchem nie jest złe dopóki zmieniasz ciuchy, myjesz zęby, rów i ptaka :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Czyli nie chodziło Ci o flejtucha tylko zwyrodnialca? :D

Offline Turgon

• Gaduła
Isurez, zastanów się co do kurwy nędzy lubisz robić i zacznij to robić, a nie użalaj się nad swoją przegraną!
Ssiecie.

Offline sylkis

• Pr0
Ja tam go doskonale rozumiem, sam podobnie miałem i można powiedzieć, że dosłownie "współczuję" ;)
Spoko, kilka kopniaków w dupę od życia i człowiek się ogarnia. Później kwestia tylko to utrzymać, zamiast wracać do bycia niemotą, jak się tylko komforcik zrobi.
(\__/)    This is Bunny.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Co do zwierzęcia - mam królika miniaturkę, ale nie wiem czy się liczy bo jakiś dziwny jest (?).
Koprofagia u królików to nie dewiacja a norma ;)
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Wkurwiają mnie komputery. Nic kurwa nie może działać, tak jak kurwa powinno, zawsze muszą być jakieś kurwa jebane problemy. Nie po to kurwa płace kurwa grubą kurwa kasę żeby kurwa potem się pierdolić z tym gównem kurwa do chuja!!!!
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wkurwiają mnie komputery. Nic kurwa nie może działać, tak jak kurwa powinno, zawsze muszą być jakieś kurwa jebane problemy. Nie po to kurwa płace kurwa grubą kurwa kasę żeby kurwa potem się pierdolić z tym gównem kurwa do chuja!!!!

A lampy wcześniej wygrzałeś?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
O tak. Tyczy się to większości sprzętu elektronicznego, ale nawet pośród kategorii "komputer" jest pewne magiczne urządzenie peryferyjne, które najbardziej zasługuje na tego wkurwa, czyli...
Spoiler
Zawsze coś z tym chujstwem jest kurwa nie tak.
(\__/)    This is Bunny.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Kup mac'a.
return to monke

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Kup mac'a.

Tylko cioty mają maki.
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Michau

• Gaduła
Kup mac'a.

Tylko cioty mają maki.

Kup peceta i klnij na niego bez przerwy

Offline sylkis

• Pr0
Kup mac'a.
Kup Maka, przepłać, wciągnij się w vendor lock-in i przepłacaj dalej :D
Spoiler
(\__/)    This is Bunny.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Kup peceta i klnij na niego bez przerwy