Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709085 razy)

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
Mnie stać.

Bo nakradłeś!!!

Spoiler
ore ore na traktore

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
tak ogolnie; zycie w polszy jest chujowe i wkurwia mnie to ze sie tu urodzilem.
Dupczysz 16tki i jeszcze narzekasz?

Offline hdx

• Użytkownik
Kupiłem coś na allegro, okazało się, że sprzedawca mieszka jakieś 10km ode mnie więc poprosiłem o możliwość odbioru osobistego (bo płacenie 15zł za wysyłkę w tym wypadku to gruba przesada), otrzymałem odpowiedź "nie ma mnie na miejscu", pytam czy w późniejszym terminie będzie bo nie spieszy mi się z odbiorem, odp: "nie". Wysłałem więc pieniądze, odbieram paczkę i co widzę? Na pieczątce nazwa sąsiadującej miejscowości, a dodatkowo w nadawcy jego dane. Wait... miało go przecież nie być na miejscu?  >:(

Druga sprawa, że koszty wysyłki też mocno przesadzone, ale oczywiście w Polsce modne jest zarabianie w ten sposób.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Kupiłem coś na allegro, okazało się, że sprzedawca mieszka jakieś 10km ode mnie więc poprosiłem o możliwość odbioru osobistego (bo płacenie 15zł za wysyłkę w tym wypadku to gruba przesada), otrzymałem odpowiedź "nie ma mnie na miejscu", pytam czy w późniejszym terminie będzie bo nie spieszy mi się z odbiorem, odp: "nie". Wysłałem więc pieniądze, odbieram paczkę i co widzę? Na pieczątce nazwa sąsiadującej miejscowości, a dodatkowo w nadawcy jego dane. Wait... miało go przecież nie być na miejscu?  >:(

Druga sprawa, że koszty wysyłki też mocno przesadzone, ale oczywiście w Polsce modne jest zarabianie w ten sposób.
Może ktoś wysłał za niego? Już wiele razy ojciec wyręczał mnie w wysyłce rzeczy z Lublina i zawsze wpisywał mnie jako nadawcę

Offline hdx

• Użytkownik
To chyba nawet mniejszy problem dla tej osoby gdybym sam się zgłosił pod drzwi po item? ;) Nawet jeżeli miałby zatrudnić do tego starą, żonę, brata czy kogoś tam.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
sylkis, jakoś nie mam takich problemów z moim makiem. No dobra, zawias sobie lubi zatrzeszczeć.

A z resztą całe to hejterstwo po prostu śmierdzi mi kompleksem - nie stać mnie, więc mogę ponarzekać.

Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
O kurwa mój ulubiony temat do dyskusji, a ja tracę cały dzień na próbie :/
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
A wrzucanie Acera i Asusa do jednej kategorii nie wydaje mi się jakimś faux pas. Przynajmniej jeżeli chodzi o niskie modele.
Nie wiesz o czym piszesz. Obecnie ASUS i DELL robią najlepsze laptopy dla ludu. Nawet niskie Asusy są wysokiej jakości.

Mac jest przede wszystkim za drogi. Za cene nowego mac'a masz dwa laptopy o takich samych, jak nie lepszych parametrach.

Spoiler
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Nadgryzione jabłuszko kojarzy mi się wyłącznie z bogatymi i rozpieszczonymi hipsterami. Sorry, ale moda popsuła dobre imię tej marki.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Sorry, ale moda popsuła dobre imię tej marki.
Nie moda, a polityka firmy, która z dobrego i wydajnego sprzętu zrobiła wspomniane wyżej "$2000 facebook machine".

A z tymi Dellami i Asusami to bym nie przesadzał. Obecnie każda firma robi równie chujowe laptopy, a raczej równie bardzo stacjonarne laptopy bo jakoś rzadko widuję na uczelni w pełni sprawne mechanicznie 3-4 letnie komputery.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline sylkis

• Pr0
Właśnie mam fazę i czytam sobie o Eee pad slider sl101 - żeby to gówno nie było takie drogie (gdzieś 3/4 obecnej ceny żeby miało, czyli było w granicach gdzieś ~1400zł) i miało zbudowanego 3G, to gdy mowa o mobilnym sprzęcie to by był ideał, przynajmniej dla mnie.
« Ostatnia zmiana: 27 Mar, 2012, 02:04:53 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Łatwo wam pisać rusz dupę - trzeba przeżyć prawdziwy konkret by zrozumieć, a nie zgrywać sensejów :) Ja przeżyłem swój prawie pół roku temu, a nadal o niej myślę przed snem - czy chcę czy nie chcę. Pewnie wtedy, kiedy ona w innym miejscu w tym samym czasie się pieprzy z innym. Sad but true.
Szmata.
A Ty nie opisywałeś przypadkiem niedawno jak dupczyłeś 16tkę? ;]

no. ale juz z nia nie bylem. btw bardzo przezywalem to dupczenie, potem po nocach spac nie moglem, bo kochalem nadal tamta jedyna!
I tak się zdarza. Moja "wielka love" (mimo tego, że byłem już kilka lat po LO) teraz pierdoli się ze swoim przełożonym. Chuj, przeszło mi.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwia mnie, że stron wkurwów jest grubo ponad dwa razy więcej niż stron tematu o tym co nas cieszy :(
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Pronounce

• Pr0
Nadgryzione jabłuszko kojarzy mi się wyłącznie z bogatymi i rozpieszczonymi hipsterami. Sorry, ale moda popsuła dobre imię tej marki.

Raczej ludzie, których stać na Maca wykorzystują je do złych celów. Moja dziewczyna ma Maca o porównywalnych parametrach do mojego laptopa i zjada go w wydajności. Moim zdaniem do pracy w programach Adoba (AfterEffect, Premiere itd.), Ableton itd. nie ma lepszego rozwiązania.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Wkurwiają mnie jebani idioci którzy przez trzy dni nie potrafią sprawdzić maila i odebrać telefonu.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
A wrzucanie Acera i Asusa do jednej kategorii nie wydaje mi się jakimś faux pas. Przynajmniej jeżeli chodzi o niskie modele.
Nie wiesz o czym piszesz.

Dobrze wiem, o czym piszę.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wkurwiają mnie jebani idioci którzy przez trzy dni nie potrafią sprawdzić maila i odebrać telefonu.

A może nie chcą bo ich wkurwia jakiś jebany idiota :P  :D

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Spoiler

:D
« Ostatnia zmiana: 27 Mar, 2012, 13:26:46 wysłana przez Omlet »
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wkurwia mnie to, że fryzjerka, u której się strzyge od 15 lat po raz pierwszy krzywo mnie ojebała. Nosz kurwa! Ktoś chyba na kacu do roboty przyszedł :[

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Nie chodź do fryzjera ;)
Koko dżambo i do przodu!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Wyglądam jak pizda jak jestem choc troche zarosniety, próbowałem pare razy zapuszczać, ale sie poddawałem :D

Offline sylkis

• Pr0
Zawsze na etapie pośrednim się wygląda jak pizda ;)
Kwestia umieć ten etap albo przeboleć albo umieć lansiarsko ogarnąć :D
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja za drugim razem nosiłem czapkę, za pierwszym wyglądałem jak pizda :D