Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1709094 razy)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
No i jednak mnie weltschmertz dopadł. Ale przed chwilą Marek G. odpisał na mejla i już mi się gęba wstępnie uśmiechnęła, zoczymy co z tego wyniknie :)
Ja dziś Marka G. odwiedziłem w jego pracowni. Już mi siem ryj cieszy jak se wyobrażam jak ten jednokanałowiec z przłączanym gainem będzie napierdalał. :headbang:

A na weltszmerce najlepsiejszy jest die browaren in die morden jebut gemacht.
synkopy to guwno

Offline wuj Bat

• Pr0
Wróciliśmy z Szymem z całodniowego "dworowania" (w tym z próby muzycznej... w kościele. Nazwa "Skervesen" + 8 strun + kościół... ju noł... ;)).
Miałem dziś po prostu straszny dzień - jeśli chodzi o objawy braku kobiety... Aż się nie spodziewałem! Co spojrzałem na to czy tamto - a dziś przecież cieplutki dzień - to normalnie aż dostawałem skurczów nabiału...

Spoiler
Paczki z głów!

Offline Michau

• Gaduła
prawo handlowe.
no kurwa, poprawka poprawki, poprawki.

bandit112

• Gość
Czuje się jakbym od jakiegoś tygodnia miał w dłoni pasożyta, który wyjadałby mi regularnie brzmienie z łapy. A gram codziennie.

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Więcej pierdol, mniej graj. Brzmienie z łapy na pewno wróci! Albo kup se axe fx, tam brzmienie z łapy dostajesz gratis.
« Ostatnia zmiana: 24 Mar, 2012, 19:30:46 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

bandit112

• Gość
Nie, to pewnie znudzenie. Zrobię 2 dniową przerwę, a po niej nauczę się w końcu z 5 nowych kawałków i znów będzie fajnie :D

Posty połączone: 24 Mar, 2012, 19:43:46
Chciałem kiedyś kupić EMG (mając pocket poda chciałem wymieniać przetworniki bo miałem chujowe brzmienie...), bo na stronie muzycznego napisali, że używała ich metalika :D Teraz bym brzmiał jak pszczoła.
« Ostatnia zmiana: 24 Mar, 2012, 19:43:46 wysłana przez bandit112 »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Więcej pierdol, mniej graj. Brzmienie z łapy na pewno wróci! Albo kup se axe fx EMG, tam brzmienie z łapy gówniany uśmiech mariana dostajesz gratis.
Fix'd :D

Dabl fix'd ;)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Nie zapominając o walcowaniu sygnału tak, żeby soundwave wyglądał jak prostokąt ;)

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Waveform - wygląda, soundwave - brzmi. ;p

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Wkurwia mnie że zgoliłem swoją żulowską brodę hodowaną 8 miesięcy i wyglądam teraz jak cipka
B ( o ) ( o ) B S

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Więcej pierdol, mniej graj. Brzmienie z łapy na pewno wróci! Albo kup se axe fx EMG, tam brzmienie z łapy gówniany uśmiech mariana dostajesz gratis.

Dabl fix'd ;)
Te, mondrala, od kiedy to korekcja emg wycionga krańce pasma? :P
synkopy to guwno

bandit112

• Gość
Waveform - wygląda, soundwave - brzmi. ;p

no no! właśnie :D zapamiętam ;)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dabl fix'd ;)
Te, mondrala, od kiedy to korekcja emg wycionga krańce pasma? :P

Dunno, potraktuj to jako metaforę chujowości, nie traktuj dosłownie.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
A niby kurwa od kiedy EMG som chujowe? :P Przynajmniej ten producent używa nawijarek z licznikami a nie tak jak jebany gibol - zegarka ze stoperem :P
synkopy to guwno

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zwisa mi szczerze czego używa Gibson a czego EMG skoro Gibsony urywają jajca, a EMG, przynajmniej te najbardziej powszechne modele, bolą mnie w twarz, mózg i uszy ;)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Wkurwia mnie że zgoliłem swoją żulowską brodę hodowaną 8 miesięcy i wyglądam teraz jak cipka

Trzeba było zostawić paseczek.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Gibsony urywają (sobie) jajca
a EMG, przynajmniej te najbardziej powszechne modele, są dla mnie zbyt selektywne, czułe i nie maskują mojej gównianej techniki, przez co nie moge se poudawać przed lustrem boga gitary bolą mnie w twarz, mózg i uszy ;)
synkopy to guwno

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Jak zwykle coś się musiało zjebać i wiosło tylko kształtem i wykończeniem różniące się od gity moich marzeń przejdzie mi koło nosa.

No kurwa mać.
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Wojtt

• Gaduła
    • jutube
Ból dławicowy.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Więcej pierdol, mniej graj. Brzmienie z łapy na pewno wróci! Albo kup se axe fx, tam brzmienie z łapy dostajesz gratis.

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
[...] Albo kup se axe fx, tam brzmienie z łapy dostajesz gratis.

Gówno prawda, sir 8)
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Co, kupiliście i dalej nic?

Spoiler

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste

( Obraz usunięty.)
[...] Albo kup se axe fx, tam brzmienie z łapy dostajesz gratis.

( Obraz usunięty.)

Gówno prawda, sir 8)
Wygląda na to, że wasza sztuka ma zjebany firmware. Przecież wszyscy co majo aksa grają piknie, ładnie i składnie. Chcecie mi powiedzieć, że umio?!
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Wkurwia mnie to, że nie potrafię zapanować nad czasem. Kiedyś miałem wszystko poukładane ale odkąd "coś" straciłem wszystko poszło się jebać. Tak, więc od półtora roku niczego się nie nauczyłem jeśli chodzi o szkołę, jestem sam, nadal gruby itd. Jedynie gitarze poświęcam trochę czasu (bo trochę kasy/pracy w tą zabawę włożyłem). :facepalm:
Rusz dupę :)
return to monke