Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Hmmm, polubiłem ten temat Przestawił mi się zegar biologiczny
Cytat: bandit112 w 19 Mar, 2012, 22:47:55Mi też się przestawił, zasypiam o 21 a wstaje o 7-8 Dziś musiałem dłużej posiedzieć bo robiłem jakieś pierdoły do szkoły, ale od 20 mi się oczy kleją, musiałem się kawą ratować. Cytat: bandit, o 22:47:55
Mi też się przestawił, zasypiam o 21 a wstaje o 7-8 Dziś musiałem dłużej posiedzieć bo robiłem jakieś pierdoły do szkoły, ale od 20 mi się oczy kleją, musiałem się kawą ratować.
Dziś musiałem dłużej posiedzieć bo robiłem jakieś pierdoły do szkoły, ale od 20 mi się oczy kleją, musiałem się kawą ratować.
Cytat: bandit112 w 19 Mar, 2012, 22:47:55Mi też się przestawił, zasypiam o 21 a wstaje o 7-8 Teach me master
Mi też się przestawił, zasypiam o 21 a wstaje o 7-8
wkurwia mnie, że nie możemy znaleźć basistyz Rockmetal chyba było z piętnastu a czternastu twierdzi , ze za mocno, że na starość to oni wolą GnR i takie tam..............ożesztykurwa !!!!!!!
sprawę sprzed dwóch miesięcy z taką jedną
Mnie wkurwia wszystko! Zbieram na bombę, która rozpierdoli to wszystko i będzie święty spokój. O!