Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1697964 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Kurwa, podłączyłem przez przypadek keyboard do zasilacza od interfejsu. Wydał dziwny dźwięk (nawet bez włączania go O_o), coś błysnęło, i i pokój wali mi spalenizną -__-
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Drogi sprzęt właśnie zarżnąłeś? :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Dałem mniej więcej tyle ile Ty za gitarę (chyba). Tani, ale kupowałem nowy, bo gówno wiem o kibordach. Ale może da się naprawić? Bo mi sukińsyństwo jest potrzebne :/

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ten zapach spalenizny chyba zmniejsza szansę że to tylko bezpiecznik :/ Ale ja się nie znam, więc może jest nadzieja :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Pewnie jakiś stabilizator na wejściu czy dioda zabezpieczająca. To są tanie sprawy ;)
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Takie uroki mieszkania w ciemnej dupie ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
Kurwa, normalnie nie dam rady. Zabierzcie mnie stąd, najbliższy lot na Jowisza, gdziekolwiek.
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Robota czy całokształt?

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
To że nie wziąłem ze sobą słuchawek i sie wkurwiam
Ja pierdolę, umarłbym. Naprawdę współczuję gdyż nie ma dla mnie nic gorszego niż nagły zgon muzycznika czy nie wzięcie z domu słuchawek. Po prostu nie umiem poruszać się po mieści bez słuchania muzyki - czuję się wtedy bardzo źle, szczególnie że robię to od ponad połowy życia, więc już chyba się nigdy z tego nie wyleczę...

No szczególnie słuchając 2h porywającego apelu, którego i tak nie słychać i nie widać bo siedzi się w wnęce i grzebie po sevenie na telefonie :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Ale z ciebie buntownik!
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
No kurwa :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline wuj Bat

• Pr0
Robota czy całokształt?

Co ciekawe - ani jedno, ani drugie...
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mam tak kurwa dosyć swojej kobiety, że chcę się wyprowadzić, ale kurwa nie mogę, bo mnie nie stać na wpłacenie kaucji w innym mieszkaniu, rezerwacji miejsca na dwa miechy, bo aktualnie mam okres wypowiedzenia dwa miesiące. I jak tutaj się nie wkurwić i nie ocipieć jednocześnie?
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Czy ja jako jedyny nigdy nie miałem dość swojej :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Związki to złooooooo.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Pierdooolisz.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Napisałbym, że "właśnie nie", ale wyszłoby dziwnie...

Offline Rumak

• Pr0
Rachet ta laska musiała z Ciebie konkretnego frajera zrobić skoro takie głupoty pierdolisz. ;)
Spoiler

:D

Ja powiem inaczej, związki z kobietami z defektem mózgu to złoooooo! Teoretycznie nie ma takich bez defektu, ale niektóre nie są aż tak zjadliwe i da się z tym żyć ;)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Isu, no właśnie nie zgadłeś. Ja zwyczajnie nie wierzę w związki, co patrzę na jakikolwiek, czy znajomych, czy gdzieś w rodzinie, chryste panie, dwóch minut bym tak nie wytrzymał. Wkurwia się każdy na każdego, ciągle ktoś od kogoś czegoś wymaga, a jak jest dobrze, to tylko po to, żeby zaraz ktoś kogoś zdradzał, porzucił, był chujem, pierdolę to, z mojej perspektywy minusów, w stosunku do plusów jest o wiele za dużo.

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Isu, no właśnie nie zgadłeś. Ja zwyczajnie nie wierzę w związki, co patrzę na jakikolwiek, czy znajomych, czy gdzieś w rodzinie, chryste panie, dwóch minut bym tak nie wytrzymał. Wkurwia się każdy na każdego, ciągle ktoś od kogoś czegoś wymaga, a jak jest dobrze, to tylko po to, żeby zaraz ktoś kogoś zdradzał, porzucił, był chujem, pierdolę to, z mojej perspektywy minusów, w stosunku do plusów jest o wiele za dużo.

Rachet Forever Alone
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
Rachet, akurat piszę tekst do nowego kawałka, więc się zacytuję - don't give a fuck :D od niedawna stosuję tę filozofię w obecnym związku i sprawdza się w 110% ;)
do widzenia.

Offline selfslave

• Gaduła
Przecież nie musisz mieć takiego związku jak znajomi czy rodzina. Też mi się nie podoba w jaki sposób inni ludzie układają sobie życie i dlatego wszystko robię inaczej. Ale też nie na siłę odwrotnie ;). Po prostu nie można podążać za schematami "bo tak się w związku robi", tylko układać po swojemu. Związki są na ogół chujowe, gdy ludzie nie są ze sobą szczerzy. Każdy związek się przez to źle kończy, czy to przyjaźń, czy miłość, czy relacje z rodziną. My też się z moją przez pierwsze kilka lat rozstawaliśmy wielokrotnie właśnie przez takie rzeczy. Ktoś coś czuje albo myśli, ale drugiej osobie nie powie i to tak pęcznieje, a partner wkurwia coraz bardziej. A jak nie mówi partnerowi, ale za to żali się przyjacielowi (albo w najgorszej wersji - matce;)) to już jest koniec bez powrotu. I tak większość związków się rozpada. Gdy rozmawiam z koleżanką, która obrabia własnemu mężowi dupę to już można liczyć miesiące do rozwodu. To też jest zdrada. Nie seksualna, ale zdrada zaufania, więc w zasadzie jeszcze gorsza. Ale tacy są ludzie w dużej części i dlatego widzisz same chujowe związki. Co nie znaczy, że nie da się mieć fajnego.

bandit112

• Gość
don't give a fuck :D

Ten tekścik pojawia się w 80% muzyki "z radia" ;) Teraz ta piosenka co jest taki funkowy podkład i jakiś pedałek sobie śpiewa i gwizda taka popularna - tam też jest ten tekst, to już jest przemielone :D

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
to z cytowaniem siebie było bardzo ";)" ;) zresztą meeen, kogo w stonerze obchodzi tekst, ma dobrze brzmieć i się łatwo śpiewać :D
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
A weźcie się odpieprzcie z tymi swoimi radami, po co mam się użerać i męczyć z jakąś babą, skoro (sprawdzone łopatologicznie) milion razy szczęśliwszy jestem sam. No kurwa!