O ja pierdźiu rześ mnie tera odpowiedział po całości. Tylko jak to sprawdzić? Może masz jakieś testy czy wykresy czy może filmik chociażby jakiś? Tak żeby już nie czeba by ciągnąć ~tematu.
Testy były przeprowadzane we własnym zakresie. Filmików i wykresów brak, różnica jest wyraźna na tyle, żeby nie było mowy o placebo. Zresztą, nie musisz mi wierzyć, możesz przeprowadzić testy we własnym zakresie, nawet chętnie na taką okoliczność bym się założył o dobrą flaszkę
Poza tym, jak sam zauważyłeś, ma to sens w jednokawałkowych gryfach, a takie właśnie w Avernusie robimy.
Pierdu pierdu, chopie ogarnij sie. Mnie to zgrzewa ale to co piszesz to propaganda zupełnie nie poparta niczym.
Jest tu może kilku potencjalnych klyentów na twe dzieło, więc marketingowo podległeś. Piszesz tak: moje gitary są lepsze ponieważ mają odstraszacz wilków, jest to super robiłem test działa zajefanie. Jak chcesz zobaczyć różnice to kup moją gitarę z odstraszaczem i drugą bez odstraszacza porównania, j podziel się swoją opinią, a ja ci postawię flaszkę jak okaże się że wilkoodstraszacz nie działa.
Chociaż napisz jak przeprowadzałeś te testy, na ilu gitarach, i jakie różnice zauważyłeś?
Jeżeli zrobiłeś dwa identyczne gryfy do jednej gitary, jeden z wilkoodstraszaczem drugi bez wilkoodstraszacza i zauważyłeś wyraźną różnice że nie ma mowy o placebo, to trzeba to było w jakś sposób udokumentować. Byłby niezły chłyt marketingowy, a tak to dupa.