No właśnie sam nad soba zacząłem sie zastanawiać. Prawicowy na pewno nie jestem, choć kiedys myślałem ze tam mi bliżej, lewicowy tez nie do końca. Pomysły "Razem" nie odpowiadaja mi ale nie mam nic do cyklistów wegetarian i gejów. Tym ostatnim może niekoniecznie przyznałbym prawo do adopcji dzieci o ile nie są to ich dzieci ze związku hetero ale prawo dziedziczenia zdecydowanie tak. Nie wiedziałbym jak rozwiazać sprawę in vitro u lesbijek bo to stawia facetów na przegranej pozycji a po za tym jakos tak dziwnie , no nie wiem, nie jestem za. Natomiast samo in vitro dla par hetero juz jak najbardziej TAK i to z dofinansowaniem od panstwa. Nie potrafiłbym nakazać kobietom rodzić zdeformowane dzieci i uznac to za wolę bożą, a dzieci z in vitro uznac za truskawki bez smaku. Nie paliłbym mostów na odrze ani nie kopał tuneli na wschód, jak to kiedys ktoś ładnie zaśpiewał "przyjaciół nikt nie bedzie mi wybierał, wrogów poszukam sobie sam". W kwesti obronności podoba mi sie model Turecki i Izraelski, liczą sami na siebie i korzystaja z pomocy tam gdzie im wygodnie.
Posty połączone: 14 Sty, 2017, 08:51:57
..
. w to miejsce jak mniemam ma wskoczyć powracający zwycięsko z Brukseli po fantastycznej kadencji, plujący na swój kraj gdzie się da Tusk, zbawca, wybawiciel...
..
Od razu zaznaczam nie ma tu złosliwości ani zadnych podtekstów, czy masz jakieś cytaty jakieś artykuły co i gdzie Tusk naplół na kraj ? Zwyczajnie nie interesowałem sie nim a chciałbym wiedzieć jak nisko upadł lub tez samemu zweryfikowac czy nie były to teksty coś jak gorszy sort, który ludzie dowolnie sobie przetłumaczyli. Całe PO po zamieszaniu w sejmie, jak dla mnie dokonało ostatecznego żywota i ciekawy jestem czy Donald na serio ma plan wyciągniecia PO z niebytu. Wg mnie to nierealne ale nie ma zeczy niemożliwych podobno .