Benchmark sam sprzedaje produkty. Po co mają narzekać na coś co sami sprzedają z dobrym zyskiem? Na dobrej marce takiego bicia miał nie będziesz, bo tanio nie kupisz...
Musisz się nauczyć czytać te ich "testy":
"Zasilacz dostarcza lekko zawyżone napięcia, a pobierana przez niego moc jest proporcjonalna do jego sprawności, w związku z czym nie należy spodziewać się tutaj cudów – szczególnie w tym segmencie cenowym."
Przetłumacze:
Zasilacz zawyża napięcia i nie jest u niego najlepiej ze sprawnością. No ale tanio kupujesz to i sprzęt z dupy
Większość redaktorów to dzieci. Ci których ja znałem dawno pozmieniali branże, bo dorośli. Dobrze popić z nimi na targach + zostawić sprzęt na testy = pozytywny wynik.
Zamawiasz kontener taniego sprzętu, robisz sklepom dobre marże, docierasz do liderów opinii i kręcisz temat.
Zobacz jaka fala krytyki pod tym testem jest. Ludzie popróbowali i już się nauczyli z czym to się je. Cooling.pl w tym czasie wprowadzi kolejną "polską" markę i tak w kółko :-)
Nie che mi się nawet szukać co to jest:
https://www.cooling.pl/fractal-design-edison-m-450w-80plus-gold,produkt,554871.htmlNowe Silentium PC zapewne a koleś co wymyślał nazwę gra na gitarze?
Naprawde warto poczytać na forach i kupic coś seasonicka, fortrona, chifteca, zalmana czyli prosto z dobrej
chińskij fabryki bez pośredników i całej tej paplaniny o poslkich markach
Skervesen to polska marka a nie jakieś Silentium PC.