Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Za jednym pojechałem na drugi koniec polski
( Obraz usunięty.)
Cytat: Musza w 30 Sie, 2016, 19:39:00Za jednym pojechałem na drugi koniec polskiZ ciekawości - do Warszawy?
Cytat: Pronounce w 30 Sie, 2016, 19:27:42( Obraz usunięty.)Wiem, że kicha bo gibon ale to chyba przez Tool'a.Zawsze mi się taki marzył w stanie mint, żeby zieleniał razem ze mną! Za jednym pojechałem na drugi koniec polski, ale grał tak słabo, że nie zdecydowałem się na zakup. Dorwałem w końcu swojego za oceanem i trzymam teraz w case jako element kolekcji "zawsze chciałem, więc kupiłem i mam"
( Obraz usunięty.)Wiem, że kicha bo gibon ale to chyba przez Tool'a.
@inches666 SPoko, też GASuję na cyfrę. :/ Z kapeli mnie przegonią...
Podoba mie się, że gość sam siebie nie oszukuje, że potrzebuje coś więcej niż jest faktycznie ( Obraz usunięty.)
la la la la
Żeby podpiąć to do paki muszę mieć końcówkę nie? Bo czytałem że to ma jakieś symulacje (analogowe) paczek i w ogóle. Ktoś używał? Naoglądałem się Kotzena i mam GAS jak chuj...
( Obraz usunięty.)No i chuj, temat dopięty... Teraz tylko czekać do marca. Dzięki wielkie @youshy za odchudzenie mojego portfela... 2 razy!! SpoilerKomu fendera i pakę mesy?
To wszystko z miłości