Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Ryan oddawaj LACSa!( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
Nie odpuszcza... Cel na I połowę 2017 - złożyć zamówienie.
...swego czasu byłem zdecydowanym piewcą poglądu, że każdy kupujący headlessa za karę powinien mieć go najpierw wsadzonego w dupĘ! Potem zaś był czas macania i zmiany zdania. Tak więc i dla zdeklarowanego hetero jest nadzieja!
@lwronk w sensie? Bo nie wiem jak rozumieć te funkcjonalnosc :p
waga przy tych samych drewnach, kompaktowość, to, że jak jesteś wysoki i masz gitarę na plecach, to nie zaliczasz wszystkich futryn i niskich stropów jak Slash panienek na początku lat dziewięćdziesiątych, poza tym, trzymanie stroju, szeroko rozumiana ergonomia, bo to nowsze konstrukcje niż tele i lp, więc w większości przypadków i o wygodzie ktoś pomyślał. Pewnie można by było znaleźć jeszcze więcej argumentów za.
Cytat: lwronk w 22 Gru, 2016, 10:53:26waga przy tych samych drewnach, kompaktowość, to, że jak jesteś wysoki i masz gitarę na plecach, to nie zaliczasz wszystkich futryn i niskich stropów jak Slash panienek na początku lat dziewięćdziesiątych, poza tym, trzymanie stroju, szeroko rozumiana ergonomia, bo to nowsze konstrukcje niż tele i lp, więc w większości przypadków i o wygodzie ktoś pomyślał. Pewnie można by było znaleźć jeszcze więcej argumentów za.Pierwsze 3 argumenty są trochę inwalidami. Chociaż pierwszy to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, jako osoba grająca 14h non stop. Z tym trzymaniem stroju to też bym nie szalał. Tele jest bardzo wygodne. LP mula mnie w cycka na siedząco . Ja to w ogóle lubię sprawdzone konstrukcje. HL to taka zabawka z deka dla mnie. A wiadomo, jak każdy dzieciak lubię zabawki
Chyba będę musiał coś Ci podesłać na ogranie niedługo
Kurwa co. Polecam zagrać na HL.
Zostaw. Niech umrze w nieświadomości .
Cytat: lwronk w 22 Gru, 2016, 12:46:43Chyba będę musiał coś Ci podesłać na ogranie niedługo ( Obraz usunięty.)Cytat: Przychlast w 22 Gru, 2016, 12:11:11Kurwa co. Polecam zagrać na HL.Z wagą się nie kłócę bo jestem w stanie uwierzyć w to co mówi Łukasz. Co do drzwi itp, no kurwa bez przesady... to tak jakby mówić nie kupuj siódemki to nie będziesz musiał stroić dodatkowej struny (legit to me). Nie wiem jak brak główki wpływa na trzymanie stroju. No i zastanawia mnie po co w takim razie mit że "duża główka w fenderze nakurwia lepiej" << nie wiem, nie testowałem, oraz różnego rodzaju obciążacze do główek które wydobywają specjalne pasmo z gitary. Chyba jestem z technologią na bakier... Cytat: wuj Bat w 22 Gru, 2016, 12:15:32Zostaw. Niech umrze w nieświadomości .Nah... Trzeba się uczyć . A takie "zostaw" to wiesz... Ktoś kto miał szansę wyprostować Adolfa mógł usłyszeć taką radę od serca . Jest 50% szans że pierdole głupoty, 50% szans że mam rację, 50% szans że i tak wyjdzie na moje, oraz 50% szans że się przekonam