Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
osraj
GOP to nie Trójmiasto, żeby móc się przenieść o 100 km i jeszcze być w obrębie aglomeracji Jarku
Wejherowo to stan umysłu, leży w innym wymiarze. Bliżej mi na księżyc niż tam.
Cytat: Omlet w 27 Paź, 2015, 16:31:53Wejherowo to stan umysłu, leży w innym wymiarze. Bliżej mi na księżyc niż tam.a) na dworcu stało kilka osób i jedna z Wejherowa. Poznać ją było po płaszczu wpuszczonym w spodnie...b) kierowcy z literkami GWE zostali one(g)day sklasyfikowani na 1. miejscu w Polsce w ilości tzw. zdarzeń drogowych na łeb. Potwierdzam. Tam jeżdżą chyba sami debile i wariaci. A jak w BMW to już power ultimate combo.
b) kierowcy z literkami GWE zostali one(g)day sklasyfikowani na 1. miejscu w Polsce w ilości tzw. zdarzeń drogowych na łeb. Potwierdzam. Tam jeżdżą chyba sami debile i wariaci. A jak w BMW to już power ultimate combo.
Ni ma ciekawych paczek 1x12 do wzięcia.
Cytat: wuj Bat w 27 Paź, 2015, 16:37:12Cytat: Omlet w 27 Paź, 2015, 16:31:53Wejherowo to stan umysłu, leży w innym wymiarze. Bliżej mi na księżyc niż tam.a) na dworcu stało kilka osób i jedna z Wejherowa. Poznać ją było po płaszczu wpuszczonym w spodnie...b) kierowcy z literkami GWE zostali one(g)day sklasyfikowani na 1. miejscu w Polsce w ilości tzw. zdarzeń drogowych na łeb. Potwierdzam. Tam jeżdżą chyba sami debile i wariaci. A jak w BMW to już power ultimate combo.Za to dalej nie rozumiem, po co im w tej dziurze taka piękna filharmonia. Jest niesamowita
Cytat: lwronk w 27 Paź, 2015, 17:11:09Cytat: wuj Bat w 27 Paź, 2015, 16:37:12Cytat: Omlet w 27 Paź, 2015, 16:31:53Wejherowo to stan umysłu, leży w innym wymiarze. Bliżej mi na księżyc niż tam.a) na dworcu stało kilka osób i jedna z Wejherowa. Poznać ją było po płaszczu wpuszczonym w spodnie...b) kierowcy z literkami GWE zostali one(g)day sklasyfikowani na 1. miejscu w Polsce w ilości tzw. zdarzeń drogowych na łeb. Potwierdzam. Tam jeżdżą chyba sami debile i wariaci. A jak w BMW to już power ultimate combo.Za to dalej nie rozumiem, po co im w tej dziurze taka piękna filharmonia. Jest niesamowita Jak byłem aktywnym grajkiem rockowym, to śliniłem się na nową miejscówę. Bo w Fantomasie (Wejherowo) graliśmy jeden z najbardziej emocjonalnych koncertów. Przyszło full ludzi, a krew się lała w moshu (kolo rozwalił łeb o przody), a potem (czy przedtem, kto by pamiętał) wypadliśmy najlepiej na Open Air Festival (do dziś mam koszulkie). Jest nawet nagranie audio-wizualne, ale się wstydzę .Chyba, dobrze, że byliśmy tam ostatnio w 2011:http://wejherowo.naszemiasto.pl/artykul/list-otwarty-w-sprawie-morderstwa-pod-klubem-fantomas,1361977,art,t,id,tm.html
Smuci mnie ból pleców, który nie pozwala mi siedzieć z gitarą dłużej niż 10-15 minut...