Autor Wątek: Co was w życiu smuci?  (Przeczytany 222809 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Odp: Co was w życiu smuci?
« Odpowiedź #1625 06 Lis, 2024, 16:20:01 »
Mnie też. Kasa ze wsparcia reżimu Zelenskyego pójdzie na wsparcie morderców od Miljkowskiego (Netanjahuj)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Algiz

• Gaduła
« Odpowiedź #1626 06 Gru, 2024, 12:49:59 »
 Nie żyje Stanisław Tym.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1627 16 Sty, 2025, 20:15:58 »
A teraz David Lynch...

Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1628 31 Sty, 2025, 16:06:31 »
...oraz Marianne Faithful.
Kawał historii muzyki oraz... romansów, choćby z brzydalem Richardsem, choć sama była piękna. Ale podobno wg niej w te klocki był najlepszy... ;) Yyyy, to może piosenka:

Paczki z głów!

Offline Rot

• Gaduła
« Odpowiedź #1629 12 Lut, 2025, 14:37:31 »
Dziewczyna miała badanie u lekarza, miała pewną przypadłość. Zadałem kilka głupich pytań, wkurwiła się, odpisała pewnie w stresie coś trochę agresywnego, ja dostałem bólu dupy i przestałem się odzywać do południa.
Napisałem jej potem między innymi że zabolało to co napisała, teraz jest jeszcze bardziej wkurwiona mimo mojej troski o nią.
To chyba nie przetrwa jednak, myślę, że będę musiał anulować rezerwację na walentynki.

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
« Odpowiedź #1630 12 Lut, 2025, 15:08:40 »
Dziewczyna miała badanie u lekarza, miała pewną przypadłość. Zadałem kilka głupich pytań, wkurwiła się, odpisała pewnie w stresie coś trochę agresywnego, ja dostałem bólu dupy i przestałem się odzywać do południa.
Napisałem jej potem między innymi że zabolało to co napisała, teraz jest jeszcze bardziej wkurwiona mimo mojej troski o nią.
To chyba nie przetrwa jednak, myślę, że będę musiał anulować rezerwację na walentynki.

Myślałeś kiedyś o ruchaniu chłopa?
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Rot

• Gaduła
« Odpowiedź #1631 12 Lut, 2025, 15:16:22 »

Myślałeś kiedyś o ruchaniu chłopa?

Myślałem o nie ruchaniu w ogóle, bardzo kuszące na dobrą sprawę - zero dram i oczekiwań, nie da się tego wtedy zjebać.