Wiem
Ale jakbyśmy dostali 15% rabatu
Zdaje się, że 10% dostają znajomi z myspace`a
jakbyście dostali 15% rabatu to musielibyśmy dopłacać do każdego setu :-)
Majspejs DOSTAJE 10% ale _TYLKO_ na produkty które mamy w dystrybucji = NIE struny (nie licząc fodery, który notabene mógłby wam customowe strunki zrobić gdyby nie to, że nie ma czasu wyrobić się nawet z normalnymi zamówieniami...)
Na pozostałe produkty 5%. Czyli 7string ma 2% więcej :-)
Harvest - pewnie jakbyś nie zaproponował rabatu, to byśmy nie napisali publicznie, ale po 1) oferta jest i tak korzystna, bo niewiele sklepów sprzedaje pojedyncze 2) rabat z majspejsa i tak by był, a po osobistych negocjacjach i tak dostawało się więcej o czym wszyscy, którzy próbowali wiedzą ;-)
(ps. teraz więcej już nie będzie! FUCK OFF! ;->)
Page :-D No, nie że nam "powiedziałeś" tylko spytałeś czy mamy, a dla Ciebie specjalnie ściągneliśmy (zza wisły, he he, tzn. z drugiej strony mostu) ]:-> I mówisz tak o tym co najmniej, jakbyśmy setki tych strun sprzedawali...choć muszę powiedzieć, że dzięki 7dmiostringowcom ma to jakiś sens, bo komuś się przydaje...Tak czy siak, póki co, jesteśmy GRUBO na minusie i prędko się to nie zmieni (chyba że nas ktoś zaskoczy jakimś hurtowym zamówieniem ;-)) ale to było w planie, bo robimy to dla was :-> (nie żartuję. ja nie jestem biznesmenem (co widać). ja gram na gitarze, god damn it!)
przepraszam, że tak cały temat zszedł na nas :-/