No racja, zapędziłem się trochę, wiadomo że to nie wina sprzedawcy, bo on tylko robi co mu każą. W Krk było kiedyś tak, że niektóre sklepy współpracowały z lutnikami i można było się nawet napatoczyć na takiego na miejscu i coś tam popytać. Teraz nie wiem jak to wygląda. Ale uważam, że dobry sklep to nawet powinien zatrudniać takiego specjalistę.
w sumie pewnie nie znam się na gitarach, a i nigdy nie miałem w łapach wioseł droższych niż 1,5 k
, ale jak na mój gust omen 7 jest bardzo wporzo. zresztą wiemy chyba wszyscy o tym, jak często wychodzą akcje, kiedy jeden egzemplarz jest nierówny drugiemu. ale może po prostu gadam bzdury
co do vildhjarty - nie wiem, o co chodzi z tym pierwszym zdjęciem, na drugim zaś, z tego co się orientuję, widnieje ósmeja wokalisty ( swoją drogą śliczniusia
).
na wszystkich chyba widełach z prób i koncertów widać w łapach gitarowych omeny 7, na forach obydwoje pisali o tym, że używają omenów 7 z lundgrenami, bo choć są bardzo budżetowe, to coś-tam-coś-tam Ich do nich przekonuje. z kolei co do nagrań, to swego czasu pisałem z danielem i również potwierdził mi, że nagrywają na omenach 7. chyba, że schecter Im coś za takie gadanie płaci 
Tak, tak, ja nie mówię, że wszystkie omeny to paździochy, tylko ten co grałem.
A to pierwsze zdjęcie to z ich gejspejsa.