A wy co, śpicie?
Ahsoka 9/10 Spoiler Fani Rebelsów pewnie dodadzą punkcik więcej. Poziom Andora nie został osiągnięty (przynajmniej wg. mnie, ale ja preferuję chyba bardziej wolne tempo, budowanie świata i większy nacisk mimo wszystko na grę aktorską i postacie) natomiast jest to najlepsza rzecz od SW właśnie od czasów Andora. Znacznie lepszy od S3 Mando. Właściwie wszystko się zgadzało, chociaż ja nie płakałem na flashbackach z Anakinem jak inni. Pierwsze odcinki były trochę wątpliwe ale koniec końców wyszło wszystko bardzo dobrze. Rewelacyjnie napisana i odegrana postać Baylana, nie znałem Thrawna wcześniej, ale Lars spisał się na medal (albo co najmniej na krawat), generalnie wszystko było na miejscu. Mam tylko nadzieję, że ktoś w Lucasie w końcu zrozumie, że Filoni wie co robi i o ile nie ma problemu w rozszerzaniu uniwersum vel Andor, tak kwestie związane stricte z lore i takim core tego uniwersum lepiej zostawić jemu. Jest to nerdowskie, ale jak widać się sprawdza. Myślę, że Kenobi i Boba wyglądaliby znacznie lepiej, gdyby oddać mu pełnię artystyczną i decyzyjność. Zwłaszcza jeśli chodzi o Kenobiego, który w porównaniu do Ahsoki, był absolutnym gównem.
Mat
lubi to
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.