Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313480 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Co ważniejsze - @pisorgpl czy konstytucja? "Zapis (o skardze nadzwyczajnej - red,) jest wprost jaskrawie sprzeczny z konstytucją w swoim brzmieniu, ale z powodu umowy politycznej będę głosowała tak, jak mój klub" - posłanka PiS, Krystyna Pawłowicz
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2017-11-30/pawlowicz-przyznala-racje-opozycji-zapis-jaskrawie-niezgodny-z-konstytucja-i-demoralizujacy-prawnie/

Co ciekawe posłanka Pawłowicz może bezproblemowo nazywać wprost, faszystą, posła Budkę i innch posłów z opozycji i nikt nie widzi tutaj problemu. Pozostawmy na boku czy nam sie opozycja podoba czy nie, bo w wiekszości nie. Ta kobieta ma jak widać specjalne uprawnienia.

Ona to ma przede wszystkim tupet.

Co do Bitcoinów - w licbazie nie kupowałem z przyczyn ideowych (wtedy uznawałem, że kryptowaluty są wykorzystywane głównie na czarnym rynku albo przez libertardian w czapkach z folii aluminiowej), gdy mogłem po znajomości kupić całego BTC za stówę. (tak, wiem...) Teraz nie spekuluję na nich, bo irytuje mnie, że na ich kopanie zużywa się więcej prądu niż potrzebuje cała Irlandia, a to tylko cholerna waluta. :/