@Lubder no offence, ale dzisiaj papier instruktora personalnego znaczy tyle, że wydałeś kasę na kurs i niewiele poza tym.
Z tego się właśnie śmiałem w poprzednim poście. Wspomniałem o podstawach - wiośle, podciąganiach, dipsach, ohp, ale to odwracanie kota ogonem
Do tego warto wrzucić ćwiczenia z hantlami zamiast sztangą, a pod to wszystko ktoś kto potrafi dobiera ćwiczenia pomocnicze dla danej osoby. Co do progresji ciężaru na początku warto zastosować rampowanie, czyli dokładanie ciężaru co serie w niektórych ćwiczeniach. Ale nie, rób 3 ćwiczenia i naucz się techniki w necie. Co do BBB mój błąd, sorry.
Napisałem to samo, co w pierwszym poście z rozpiską treningu, diety i supli, przed całą tą gównoburzą, tylko z propozycją obciążeń, ilości serii i powtórzeń. Na tym etapie najważniejsza jest technika, a i na takim stosunkowo małym obciążeniu będzie chłopak rósł, bo na początku, to się od pajacyków nawet rośnie
wykształci technikę, to przyjdzie czas na bardziej zaawansowane programy, póki co powinien zbudować bazę pod przyszły brak kontuzji