Rodzo sie teraz pytania, który z prezesów ma "wejścia" do RICOH
Zapewne dostał po taniości z dozywotnią gwarancją.
No ale to jest firma i ma zarabiać więc cóż. Powiedz mi dleczego natomiast kupuje sie radary do okretów wojennych których jeszcze nie ma nawet na rys. Były plany i przetargi ale je wstrzymano nie wiadomo dlaczego. MW podaje sie do dymisji a łone twierdzą ze im podziękowli ot taki drobny dysonans w info
.
Na serio, analizuje sobie po swojemu to co robi Antoni od wielu lat i mam duzo wątpliwości dla kogo i na czyją korzyść on pracuje.
Rozwalił słuzby wywiadowcze i nwet jeśli trzeba było zrobić porzadek, zrobił to jak przysłowiowy harcerz nie ubliżając harcerzom
Próbował uwalić Rosomaka, dzisiaj sie nim chwali
próbował uwalić zakup Leopardów, jak wyżej, dzięki temu mamy całkiem niezłe wojska pancerne.
Narzekał na F16 jak wyzej
wstrzymał wszystkie przertargi ze o Caracallu nie wspomnę. ( bzdury o przepłacaniu prosze sobie darować )
Zbudował swoją armię, swoją gdyż OT nie podlega dowództwu sił zbrojnych tylko bezpośrednio jemu.
OPL nie mamy do dzisiaj choć w dzisiejszym swiecie to powinna być podstawa, no ale mamy przecież OT, były przetargi te także wstrzymał.
Gdyby nie HSW nie mielibyśmy do dzisiaj KRABA RAKA i kilku innych rzeczy.
Stocznia MW w upadłości została nadrzednym organem do realizacji kontarktów dla MW , nie dopilnowali zadnego terminu ORP Orzeł rozjebany dwa lata w remoncie, gdy Gdanska remontowa oddaje statki przed terminem.
Co ten facet zrobił dobrego prosze o jeden sensowny argument.
E: Nie mogę nie dodać "info z pewnego źródła o mistralach za 1$" czym we wspaniały sposób nas ośmieszył