Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318368 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
A kto wcześniej zajmował te stanowiska ? ludzie z PO i PSL !. Zmiana władzy polega na zmianie władzy, ale rozumiem, że mieli zostawić tych darmozjadów.
Przecież wcześniej połowę tych stanowisk obsadzała matka Pawlaka,

Absolutnie nie, dla mogli zatrudnić nawet rodzine znajomych itd ale fachowców przez duże F a nie jakieś chuj wi co, jak ma to miejsce
Tak, po cichu na to liczyłem choć nie łudziłem sie zbyt mocno. Ale jak byłem niedowiarkiem  to 13ty gebe sobie mną wycierał i od lemingów wyzywał. "Wyłącz telewizor włacz myślenie" cytat mantra, zdaje sie wracac niczym karma.

Ojej... @commelina, ty to jesteś biedaczek... ja wycierałem sobie tobą gębę i wyzywałem od lemingów? No to może wklej kilka cytatów, chętnie się do nich odniosę, przy okazji przypomnisz mi te wyzwiska... kto wie, może uderzę się w pierś i powiem: moja culpa :)

Tak na marginesie przypominam, że wyliczałem tylko wałki PO.
Swój głos oddałem na Kukiz15, i w każdych wyborach mój głos idzie na ruch obywatelski Kukiz15.
Nie bardzo rozumiem co ma twoje niedowiarstwo do moich sympatii politycznych... jakaś pokrętna ta twoja logika...

Edyta: Macie coś na nadciśnienie ;)

« Ostatnia zmiana: 10 Paź, 2016, 00:02:48 wysłana przez 13 »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.