Myślałem, że większość gitarzystów to lewaki. A tu się okazuje, że 7 strunowcy na prawicy siedzą. Cieszy mnie to niezmiernie. Chyba tylko @wuj Bat tutaj lewy Khem.
Spoiler Ja jestem centrolewem, a według uniwerystetu YouTube im. Maxa Kolonki to prawie to samo, co komunizm, bo jest bardziej na lewo od Korwina
Ten temat (i ogólnie dyskusje polityczne na tym forum) wiele razy schodziły na dno, ale teraz to jakiś emocjonalny ściek - gdyby się dało, chętnie bym całość odzobaczył. Rozumiem, że po prawilnemu fajnie jest się wzajemnie lizać po patriotycznych pupach, ale ja jednak jestem zdania, że kulturalny pluralizm to jedyna droga by się czegoś ciekawego dowiedzieć (albo ogólnie stawanie pod prąd, bo to zawsze nowa perspektywa) - nawet, jeśli brak lajeczków nie pobudza tak układu nagrody. Ogólnie lajeczki powinny być wywalane z wszelkich mediów polegających na (teoretycznie) merytorycznej wymianie opinii (może nie z tematów typu "hej, doradźcie wzmacniacz do 3000", ale tam gdzie np. dyskutuje się o polityce).