@Algiz ale troche ci panowie pierdolą chyba. Gdzie oni łączą trasę z Rotterdamu do Włoch z Polską ze to alternatywna droga.
po za tym zeby nasze cięzarówki mogły wjechać do Szwajcarii tez trzeba troche sie pomeczyć. Kolejna sprawa to czas pracy kierowców dzisiaj w Polsce, i tak muszą robić pauzy i tak i wiele więcej jak 300km nie przejadą, ale faktycznie gdyby to weszło to z Gdańska do Wawy już by za dnia nie dojechał. Nie mniej jakieś naciągane dla mnie te teorie. Ilu naszych przewoźników jeżdzi do Szwajcarii lub przez, jak dla mnie trochę dramatyzują. Po za tym taki przepis walnie w nich ( zagranicznych przewoźników jezdżących do Rosjii ) na naszym terytorium, o czym oni już nie mówią, owszem jest problem czy dobra zmiana bedzie umiała na tym zarobić.
Posty połączone: 15 Lip, 2016, 15:51:12
Ale co tam ciężarówki. Wczorajszy dzień zrobiła mi pani minister edukacji i ukochany minister środowiska.
Czy Ci ludzie a może bardziej ich przełozeni nie widzą z jakimi debilami pracują. Nie no wiem ze widzą i zastanawiam się czy Jarek faktycznie puścił się poręczy, czy może jest problem natury psychologicznej, czy swiadoma długofalowo zaplanowana akcja odwracania historii. Zaczał Jarek teraz ta madra pani, kto nastepny ?
Czekam również czy każde swieto, pasterka, rozpoczecie roku szkolnego i inne podobne bedą musiały zaczynać sie apelem smoleńskim, nie ubliżając tragicznie zmarłym.