Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Mother Puncher w 25 Kwi, 2016, 12:47:52Cytat: g-zs w 25 Kwi, 2016, 12:39:31Cytat: majkelk w 25 Kwi, 2016, 11:58:43Zabierałem się za to miesiącami, ale w końcu się zmotywowałem, spędziłem pół dnia w kuchni i upierdoliłem fasolkę po bretońsku przepisu wró i muszę przyznać... jest ogień! Polecam wszystkim poświęcić jak najwięcej czasu, efekt piorunujący, a żarło pierwsza klasa. Dzięki @wrobelsparrow !!!ja mam dalej skopiowanego na kompie tego posta z przepisem i cierpliwie czekam aż mi się zachce A wrzucicie go tutaj? Bardzo ładnie proszę, bo mnie zaciekawiliście Przecież jest stronę wcześniej
Cytat: g-zs w 25 Kwi, 2016, 12:39:31Cytat: majkelk w 25 Kwi, 2016, 11:58:43Zabierałem się za to miesiącami, ale w końcu się zmotywowałem, spędziłem pół dnia w kuchni i upierdoliłem fasolkę po bretońsku przepisu wró i muszę przyznać... jest ogień! Polecam wszystkim poświęcić jak najwięcej czasu, efekt piorunujący, a żarło pierwsza klasa. Dzięki @wrobelsparrow !!!ja mam dalej skopiowanego na kompie tego posta z przepisem i cierpliwie czekam aż mi się zachce A wrzucicie go tutaj? Bardzo ładnie proszę, bo mnie zaciekawiliście
Cytat: majkelk w 25 Kwi, 2016, 11:58:43Zabierałem się za to miesiącami, ale w końcu się zmotywowałem, spędziłem pół dnia w kuchni i upierdoliłem fasolkę po bretońsku przepisu wró i muszę przyznać... jest ogień! Polecam wszystkim poświęcić jak najwięcej czasu, efekt piorunujący, a żarło pierwsza klasa. Dzięki @wrobelsparrow !!!ja mam dalej skopiowanego na kompie tego posta z przepisem i cierpliwie czekam aż mi się zachce
Zabierałem się za to miesiącami, ale w końcu się zmotywowałem, spędziłem pół dnia w kuchni i upierdoliłem fasolkę po bretońsku przepisu wró i muszę przyznać... jest ogień! Polecam wszystkim poświęcić jak najwięcej czasu, efekt piorunujący, a żarło pierwsza klasa. Dzięki @wrobelsparrow !!!