Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: pivovarit w 16 Mar, 2016, 23:14:01Cytat: lwronk w 16 Mar, 2016, 23:08:11Inasnity jest okrutne, ale diablo skuteczne Zastanawiam się tylko czy od samego początku jest sens mordować się tak dzień w dzień? Mimo wszystko chyba zacznę od lekkiego wprowadzenia a dopiero za 1-2 tyg ruszę z pełnym programem.Zacznij od tabaty co drugi dzień, będzie Ci znacznie łatwiej po 2 tygodniach Posty połączone: 16 Mar, 2016, 23:48:54Cytat: Musza w 16 Mar, 2016, 23:10:43ja miałem tylko 4 dni przerwy, a po ostatnich sumo DL i lekkich(!) siadach nie mogę teraz zejść ze schodów Też ostatnio zmieniłem klasyczny DL na sumo. Jakoś tak naturalniejszy jest dla mnie ten ruch Za to siła mi poleciała ostro, zwłaszcza, że teraz ćwiczę bez przedtreningówki z kreatyną. :/
Cytat: lwronk w 16 Mar, 2016, 23:08:11Inasnity jest okrutne, ale diablo skuteczne Zastanawiam się tylko czy od samego początku jest sens mordować się tak dzień w dzień? Mimo wszystko chyba zacznę od lekkiego wprowadzenia a dopiero za 1-2 tyg ruszę z pełnym programem.
Inasnity jest okrutne, ale diablo skuteczne
ja miałem tylko 4 dni przerwy, a po ostatnich sumo DL i lekkich(!) siadach nie mogę teraz zejść ze schodów