Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322021 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@Saint2013  nie wiem ile masz lat i czy przezyłes poaństwo totalitarne. Z tego co pisze zakładam ze nie wiesz, i to na co sie godzisz nie jesteś w stanie nawet zrozumieć. Nie nie to ze jesteś głupi po prostu zdrowy rozum pewnych rzeczy zwyczajnie nie przyjmuje do czego zdolne są rządy totalitarne. Ja zwyczajnie nie chce a takim państwie żyć. Po prostu mam zupełnie inne poglądy. Antkowi dałem grubą kreskę niczym Mazowiecki , dzisiaj wiemy ze to nie było dobre ale nie o tym. Antoniego oceniam dzisiaj tylko i wyłącznie po tym co robi i o ile na samym początku byłem pełen optymizmu o tyle teraz mam zwyczajne mieszane uczucia. Polityka w moim mniemaniu to kurwa a kurwa która sie puszcza ze wszystkimi lub pluje na wszystkich w moiej ocenie nie ma szans na awans i zamiast być extra call girl bedzie stała na ulicy i robiła loda za 50 zł krzycząc na wszystkich jacy to frajerzy. Wszędzie potrzeba troche dyplomacji a nie szabelka i hurra na czołgi, już to przerabialiśmy.
Odnośnie TK, póki co wpływ personalnie uważam ze ma żaden i cłąą tą sprawę przedstawiałem tutaj wielokrotnie. Niestety nie oznacza to ze nie bedzie miało wpływu w sposób pośredni, tego zwyczajnie dzisiaj nie wiemy.
Marna pociechą może byc to ze aktualnie w jułesej republikanie uwalili sedziego mianowanego przez Obamę i zablokowali jego nominację w sposób delikatnie ujmując bezczelny. Czekam na reakcję KOD'u

Posty połączone: 15 Mar, 2016, 11:57:30
.... Boisz się władzy totalnej ? Ja nie i pierdolę całą demokrację gdzie władza należy do większości wybranej.....

Kiedyś czytałem, że Sułtana Brunei zapytano czemu nie wprowadzi demokracji ? odpowiedział... próbowaliśmy ale się nie przyjęła  :lol:
Demokracja to w gruncie rzeczy  zajebisty ustrój, tylko w demokracji głosy dwóch żuli z pod biedronki są ważniejsze
niż głos jednego profesora z uniwersytetu   ;)

Się zgadza tyle ze co miał biedny powiedzieć. Zapytac by należało jego podwładnych ;)
Demokracja to nie jest dobro samo w sobie, tylko trzeba jeszcze znaleźć mądrego przywódcę...
« Ostatnia zmiana: 15 Mar, 2016, 11:57:30 wysłana przez commelina »