Oglądaliście Herkulesa? Bajka Disney'a, polecam.
Jest tam taka kwestia;
Czy wy przygłupy nie rozumiecie?Czasem jak czytam, to też mam ochotę tak zapytać.
Na zakończenie ( z mojej strony oczywiście) tego bardzo smutnego wątku powiem tyle;
Unia daje pieniądze na drogi, ale najpierw trzeba wpłacić tam składkę, nie ma nic za darmo, mało tego, nawet jeśli dostajemy pieniądze z Unii (które wcześniej wpłaciliśmy), to po to, żebyśmy mogli wybudować drogi, po których zapierdzielają niemieckie i francuskie ciężarówki, dowożące produkty do niemieckich i francuskich hipermarketów, które nie płacą podatków, i drenują kieszenie polskich obywateli na taką skalę, że mózg się lasuje (spuszczając przy tym polskich przedsiębiorców w kiblu, wybudowali drogi za własne pieniądze, tracąc oszczędności życia, i samo życie często gęsto)... ale to jeszcze nic... bo przeciętny leming i tak będzie robił wklejki z jakichś KOD'ów i sporów o TK, o którym nigdy wcześniej nie słyszał, np. wtedy, kiedy Rzepliński przyklepał ustawę, w której stwierdza, że kradzież 150 mld z OFE jest zgodna z konstytucją...
Nie rozumiecie, że Polska jest neokolonią, nie? Nie rozumiecie, że PiS chce odwrócić ten trend? Nie rozumiecie, że za tymi, którzy robią tę propagandę antypisowską, stoją potężne organizacje, koncerny i pieniądze, wpływy które mogą utracić, wynikające z dymania Polaków, że to oni nakręcają właśnie takie KODy i sztuczne spory o TK, które tak na serio nic nikogo nie interesuje?
Podałem tylko wycinek, zaraz znajdą się "obrońcy demokracji", którzy wytłumaczą mi wszystkie dobrodziejstwa, i wyjaśnią, dlaczego jestem w błędzie...
<kręci głową>
@nikt, da się jakoś odhaczyć wątek, żeby się nie wyświetlał?