mother puncher napisz na allegro do rock n roll i zapytaj czy mieli na allegro, to odpowiedzą, że tak. Lauda dała mi dobrą cenę, gdyż coś u nich zaklepałem i jak już chciałem finalizować transakcję to okazało się, że tego nie ma. Więc pozwolili mi wybrać sobie dowolny, inny wzmacniacz, który mają na składzie i dostanę na niego rabat. A także z uwagi na to, że zostawiłem, wcześniej u nich trochę kasy, cena dla mnie wynosiła 2070pln. Jezeli ktoś zapyta o classic mh, to dostepność jest taka sama. Aha mother puncher i blendamed, troche kultury i z tymi oskarżeniami się wstrzymajcie. Mother puncher jestes zajebiście irytującym człowiekiem, od samego początku, musisz być mega sfrustrowany. (ale wcale nie musi tak być, nie przyjmuję tego za aksjomat jak ty i biorę to pod uwagę, że mogę się mylić) aha
Spoiler Człowieku, gówno mnie obchodzi czy ta aukcja była dwa tygodnie temu czy rok. Ona BYŁA, a TERAZ JEJ NIE MA. Nie wiem czy to dociera, że operujemy czasem teraźniejszym w kontekście dostępności tych jebnaych wzmacniaczy. W 10% rabatu jestem skłonny uwierzyć, ale chyba tam komuś gałę robisz, bo 10% to jest całkiem sporo mimo wszystko (zazwyczaj stacjonarnie dostaje się 5-7% chyba że są jakieś wyjątkowe okoliczności. W każdym razie w to jestem nawet skłonny uwierzyć (czarna cena na stronie, bez promo). Ale ciężko. Poza tym proponuję zacząć pisać bardziej poprawnie zarówno pod względem składni jak i gramatycznie. Bo ma się wrażenie jakby się rozmawiało z przedszkolakiem. I nie jestem sfrustrowany. Ja się po prostu wkurwiam.
witamy na giełdzie.
@Aremenius jest jeszcze opcja, że sobie te piece ktoś ściągnął z innego źródła niż Lauda. I po prostu odsprzedają bo rzecz jasna wyższej cenie zazwyczaj niż ta, która jest u dystrybutora. W tym wypadku piece są, ale dystrybutor mówi, że nie ma. No bo ON nie ma.