Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320873 razy)

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
@wrobelsparrow nie wiedziałem, że inne uczelnie prywatne ciągną kasę od Państwa. Niemniej nie podobuje mie się to. A to, że akurat szkoła Rydzyka dostałaby taką dotację (bo jednak nie dostanie :P) nie jako jedna z uczelni, tylko jako uczelnia wyróżniona, to jawne kolesiostwo. Masz rację, że to nie jest szczególnie szkodliwe kolesiostwo (w przeciwieństwie do np. umów PO z Kulczykiem itp.), więc może nie ma co panikować, ale jednak wzbudza to niesmak.

Selfslave - myślisz, że mi się podoba? No ale gadamy o świecie realnym, a nie naszych idealistycznych wyobrażeniach o nim. Ja bym chciał, żeby na świecie był pokój i wszystkie laski miały jędrne cycki w rozmiarze D. Powtarzam - wolę jak tę kasę dostanie rydzykowa sorbona, niż Magdalena Środa miałaby za nią ufundować stypendium dla naszego serdecznego kolegi Wolfhorskiego ;)
Proponuję koledze się odpierdolić z uwagami personalnymi  :evil:
Brak argumentów = wycieczka osobista. Klasyka internetu.
BTW Ja sam sobie funduję wszystko i dzięki ciężkiej pracy doszedłem tam gdzie moje miejsce. Nigdy nie otrzymałem pomocy od jakichkolwiek instytucji a wręcz przeciwnie. Każdy jest kowalem własnego losu. Jak słyszę ujadanie nieudaczników "bo nie dali podwyżki itp" to mnie trafia cholera.
Sztuka niekomercyjna bez wsparcia państwa po prostu upadnie. I nie, nie wspieram Pani Środy - nie imputuj mi tego, kolego  :P
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.