Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 320808 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Dzięki za diagnozę, ale doprawdy czy to, ze nie pasuje mi ze Kaczyński koloryzuje fakty zawsze bedzie miało odniesienie do czegoś co robiło PO ? Co robiło PO juz ustalilismy i to wszyscy tutaj wiemy. Tymczasem Jarek jaki był taki jest i zadnej dobrej zmiany w tym względzie nie widzę. Dla mnie to człowiek który poki ci nie bedzie dla mnie zadnym autorytetem i w swej ocenie stawiam go obok Niesiołowskiego. Jeden i drugi to dla mnie co najmniej dziwni ludzie. Zaznacze i dodam, bo zaraz zapewne i 13 i wroo przytocza mi coś smakowitego od Tuska Bronka czy Niesiołowskiego, to także nie są dla mnie autorytety.
Nauczcie sie pany odzielać to co było od tego czego sie oczekuje teraz. Jeśli za każdym razem argumentem na poczynania PIS z którymi sie nie zgadzam bedzie argument: bp PO  robiło jeszcze gorzej, to to dla mnie nie jest zaden argument. Takie podejście bardzo zaciemnia obraz tego co dzieje sie teraz. Pryzmat tamtej złej władzy rozświetla i wybiela wszystko to, na co pozwala sobie obecna. Od tej dobrej zmiany oczekuję czegoś znacznie więcej, cóż rozbudzili moje apetyty.

Posty połączone: 28 Sty, 2016, 15:11:00
Jakby na zawołanie mamy kolejny przykład dobrej zmiany

http://www.tvn24.pl/20-mln-zl-dla-szkoly-ojca-rydzyka-pis-zglasza-poprawke-do-budzetu,614492,s.html
« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2016, 15:11:00 wysłana przez commelina »