Ironia cynizm i spłycanie ,to co widze oraz to ze był rozpierdol, no bo był.
Miałem nadzieje na zmianę, ok może i byłem naiwny może chciałem wierzyć ze nie było aż tak źle jak było ale trzynasty mnie nawrócił lub pomógł bym pare rzeczy inaczej zobaczył. To niestety nie zmieniło mojego podejscia do załatwiania spraw w zyciu. A może i dobrze ze nie.
Czego się boję ? Ok boje sie tego ze zamiast dobrej zmiany bedzie wtłaczanie mi co jest dobre dla mnie.
Ze zamiast zając sie gospodarką i obronnością bedą warty honorowe na miesiecznicach i dorabianie ideologi oraz praw matematyki dla potrzeb realizacji własnych obietnic nie liczac sie z nikim i niczym ( nadzieja w Morawieckim ale czy postawi sie prezesowi ? ) I nie mówcie mi ze PO bardziej czy więcej zajebała, to juz nie jest tłumaczenie, to mineło tego nie ma i ma nie wrócić. miala byc zmiana dobra zmiana. Jest pierdolenie ze jesli nie uwala TK to ten ujebie im 500+ a to byzydyura.
Jeśli podobne reformy zaprowadzą w sądownictwie ok tam taz sa potrzebne ale zmiany a nie rozpierdol, to wg ic propozycji zniknie niezawisłość sedziów a komitety obywatelskie beda mogły podważyc wyroki.
Jeśli takie rzeczy przejdą, przejdą i inne a o zusach i podatkach to juz nawet nie chce mi sie pisac.
Jest taka sama hipokryzja po jednej jak i drugiej stronie. Oczywiście wkurwia mnie ze nam sie wpierdalają komisarze i inne mendy z EU i dziwie sie dlaczego nasz MSZ nie wyraził sprzeciwu i nie zawnioskował do władz Austrii i Niemiec o wstrzymanie druku Mein Kampf adolfa
Religia w szkołach hłe hłe, nie bądź smieszny Bjorn, chociaz jak pamietam strasznie sie burzyłeś i kurwowałeś na kler i to jak sie we wszystko wpierdalaja więc Ty faktycznie masz się czego obawiać. No chyba ze coś sie zmieniło z Twoim nastawieniem do kleru. Mam sporo kleru w rodzinie i jakoś mi to nie robi ani w jedną ani drugą stronę.