Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 319822 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Przyznaje sie bez bicia, jestem zaskoczony tym co mówicie. Po prostu do mnie nie przemawia rozpierdol wszystkiego jak leci.

Ale w sumie co takiego zostało "rozpierdolone" oprócz naszego kraju przez ostatnie 8 lat? Dostęp do koryta dla ex-rządu? PO-TK, który poklepał ex-rząd za zapierdolenie 150mld? Przegapiłem coś?
Ironizujesz i nie mów mi ze nie wiesz do czego zmierzam, przecież miała byc dobra zmiana, naprawianie. Czy z powodu tego ze TRZEBA ODJEBAC STARE UKŁADY to tak zeby było jasne moje stanowisko, mam sie zgadzać na zamordyzm który nam wg mnie ewidentnie szykują ? To co sie dzieje dla mnie jest chore lub inaczej, podejscie do tematu, kurde nie wiem jak to ując. To dla mnie nie jest naprawianie, to nie jest ustawa naprawcza tylko rozpierdol bo to co stworzyli czyli tą ustawe doprowadzi do paraliżu i nawet jeśli tego chcieli bez uwalenia na amen to to jest dla mnie  destrukcja bez próby stworzenia czegoś wartościowego i obym się mylił, a to dopiero początek.
Tu nie widać chocby promyczka chęci naprawy tu jest chęć ewidentnego uwalenia TK. Ja to widze tak 8 lat poszło się jebać, namotali nakombinowali ogolnie chujnia 100% racji, PO powinni zaorac, a wczesniej  powinni oddac subwencje.
ALE jeśli 8 lat poszło w chuj to dwa tygodnie niczego nie zmienią, i gdybym miał o takich ruchach decydować dałbym szansę teoretyczną opozycji mało tego wykorzystałbym słuszne uwagi, bo były i starał sie doprowadzić do faktycznego naprawienia TK by działało to jak Pan Bóg przykazał. Oczywiście jeśli by sie okazało ze opozycja harcuje uwaliłbym to, ale miałbym konkretną podkładkę ze inaczej sie nie dało ze to buce itd.  I to jest dla mnie polityczne podejscie do sprawy. Tutaj nie widze nic takiego tylko chęc zaorania. Nie uważam by odcięcie skorumpowanych polityków PO i SLD musiało być zwiuązane z rozwałką wszystkiego po kolei. Ok na razie TK ,pamiętajcie, jednak ze apetyt rosnie w miare jedzenia, dzisiaj zgadzacie sie na "trochę zamordyzmu" a jutro to może byc standard.
Taki sposób postepowania jak przy TK niczego dobrego mi nie wróży. Może tak bym nie reagował gdybym tego cyrku wczoraj nie oglądał. I ze sie powtorze to dopiero poczatek. Jesli władza przywyknie to zamordyzmu to nie puści i beda testować jak daleko mogą sie posunąć. Każde grabie grabią do siebie to sie od wieków nie zmienia a tym bardziej na takich stołkach.  Ja już miękłem i nawet zastanawiałem sie czy w razie " w" nie głosowac na PIS ale sami mnie z tego wyleczyli tzn konkretnie marszałek Kuchciński i szydercze miny prezesa.  No sorry mam jakiś uraz psychoiczny do mojego imiennika.
Nigdy z nikim sie nie liczył i nie uznawał zadnych kompromisów.
W sumie to nawet zaczynam sie dziwić ze dostrzegliście w N. tratwe ratunkową i inne takie a nie dostrzegacie systemu pracy i dążeń aktualnie rządzacych i jeszcze zgadzacie sie na zamordyzm. Chyba nie doswiadczyliscie zycia w takim systemie i za cholere tego wam nie zyczę i obym sie mylił.