Nigdy nie sądziłem, że będę bił Pani Premier bravo, ale poświęciłem te 9 min. życia, i powiem szczerze... jestem w szoku... zwłaszcza kiedy wyartykułowała wszystkie wałki PO... nadaje się do szoków, ale była umowa
Edyta: Mam gorącą prośbę. Przestańcie z tymi Piotrami, Łukaszami, Wojciechami i Czesławami.
Jesteśmy na forum i obowiązują nicki. Ja nie wiem kto do kogo się zwraca, jeśli robi to po imieniu. Bardzo proszę.
W sumie przyłączam się z jednym dodatkiem, szanujmy sie nawzajem i innych także i zaprzestańmy przekrecania imion, nazwisk i uzywania innych dziwnych okresleń. Taka moja mała prośba.
Posty połączone: 16 Gru, 2015, 16:26:34
Czyli co? Teraz kolejny marsz, bo to jednak zagranie PO złamało konstytucję?
No raczej !
Posty połączone: 16 Gru, 2015, 16:42:06
Przemowienie faktycznie bardzo dobre tylko argumenty tak troche dla ciemnego ludu cytując klasyka. 500zł na dziecko i niższy wiek emerytalny ni jak sie nie ma do TK i układów ciemnych konszachtów, więc nie bardzo rozumiem jak ktokolwiek miałby sie tego bać, ale fakt, brzmi nośnie. Niech zmieniają niech pokażą jak dbają o polski przemysł.
Byle nie ignorowali niemal połowy społeczeństwa narzucając swoją wolę jak przy okazji in vitro, bo będzie ze przyganiał kocioł garnkowi.