Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318702 razy)

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
Chyba trzeci raz Ci piszę, że nie mam nawet telewizora w domu, zacznij czytać ze zrozumieniem  :P

Miałem na myśli przede wszystkim to, że za TV relatywnie spora grupa ludzi pójdzie do urn jak im kineskop kazał. Uwierz mi, że gdyby ta propaganda nie była skuteczna, to by nie marnowali czasu antenowego, w którym można kosić za reklamy.

Mam takie same pytanie co 13 Łukasz, a co do cytatu wyżej, to skończ już z tym argumentem, że nie masz TV.
Niestety brutalnie się obnażyłeś będąc u mnie.
Scenka: żegnamy się, jesteśmy przy drzwiach, lecą w tle 'Fakty' (a jak kurwa- antysystem !) :)
Łukasz zaszłyszał, że podają najnowszy sondaż, że Petrusy znowu w górę bla bla i nagle... szybki sprint do pokoju przed telewizor i wielka duma w oczach :) Że Petru tak szybko rośnie, że będą szybsze wybory i weźmie wszystko itd itd. :) W domu nie mam, ale gdzie się da paczę na wodza :)
Sorry bro, musiałem <3 To było takie lemi :)

A co do moich przemyśleń. To petru jest właśnie przedłużeniem idei partii Leszele (<3 Wru). Leszele wykapowal, że nie ma szans ze swoim nazwiskiem, mimo % poparcia z powietrza z dnia na dzień, więc wystawił swojego pokemona swetra i grzeje się w cieniu i czeka na rozwój sytuacji.
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl