Potwierdzam lwronk nie ma TV
. A tak poważniej to irytujący styl rozmowy " wyłącz TV włącz myślenie" .
Także bardzo lubię teksty : "doszły mnie słuchy że" , zajebiste są nic nie musisz udpwadniać nic ci za to nie zrobią a zamet sięją ze aż. Zawsze w takiej stuacji przypomina mi sie dyskusja na gdańskim uniwerku gdy któraś z profesorek była stwierdziła : Panie dziekanie słyszała ze wzią pan łapówke za .... czy może pan to wytłumaczyć.
facet sie wkurwił wstał i rzekł : Ja miła pani słyszałem ze pani jest dziwką, oczywiście ja w to nie wierzę ale czy może to pani wyjaśnić ?
Co do Petru jeśli tak zrobi to stanie sie dla mnie największym politycznym idiotą jakiego spotkałem. To ze ludzie o liberalnych poglądach, niezgadzający sie z tym co odpierdalała ostatnio PO, no dobra nie tylko ostatnio, przejdą do niego jak juz pisałm nic mnie nie zdziwi i jest to całkiem naturalna dla mnie sytuacja, o tyle połączenie struktur byłoby dla mnie jego samobójstwem.
Wbrew temu co twierdzo 13 wg mnie PIS nie zbierze wszystkiego oprócz twardego elektoratu. Choćby ja, szybciej oddam nieważny głos skreślając wszystkich niż zagłosuję na Macierewicza i jemu podobnych. Do Cymańskiego co ciekawe tez nic nie mam, ma swoje poglądy ale potrafi rozmawiać jak człowiek bez obrażania i plucia.
Problem w tym ze znam wiele osób z gdańskiego otoczenia które są w PO i wiem ile tutaj zrobiły dobrego dla Gdańska np pani Chmiel. Dobry człowiek nie umoczony i jest wielu takich, nie wiem może gmach sejmu ma złe fluidy
Jeszcze to co zauważył lwronk o um. Gdyni , potwierdza sie to o czym trabie zacznijmy od dołu zacznijmy nawet tutaj, od siebie dla siebie być kulturalni to może sie coś zmieni, dalej może bedzie promieniować, bez tego tylko bicie piany.