Co do Niemców to jakaś paranoja to prawda co do grzebania w TK przez PO to to oczywiście było celowe ale co do apolitycznoći TK to właśnie do czasu tego grzebania działało to całkiem całkiem przez 25 lat i był podział na ich i naszych a PO faktycznie wraz z Bronkiem Rzeplińskim i Kropiwnickim zjebali sprawe celowo, myślę jednak ze nie po to by wywołac histerię wtedy a po to ze własnie nikt wtedy sie tym nie interesował a teraz jest szaleństwo.
Co do PIS nie oczekuję absolutnie cudu, mało tego na ich miejscu z obiecanych 500 zł dałbym 250 i powiedział ze jest taki syf w budżecie ze na dzisiaj nas na więcej nie stać. Wyszli by z twarzą dając dodatkowego kopa w dupę platformie. Gdyby odrzucili dwóch wybranych bezprawnie sedziów przez PO i zatwierdzili swoich teraz, dali by przykład jak się rzadzi i jak działa prawo i to by było dla mnie naprawienie sytuacji. Mieli by mój poklask i byłbym bardzo pozytywnie zaskoczony. Niestety nie jestem.
Zastanawiam sie tylko dlaczego PIS nie robi nic tak na serio z Komorowskim. Fundacja jego córki Zofii i inne dziwne sprawy jeszcze z okresu MON, dlaczego PIS tego nie rusza i nic konkretnego sie nie dzieje. Przecież jesli potwierdziłyby sie te wszystkie jego sprawy to trybunał stanu to mało.