Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318693 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Widzisz trzynasty ale to tak wygląda, na taka wyliczankę "kto komu". Faktem jest ze mnie to jakoś wtedy nie interesowało, może tez dlatego ze nie bardzo blisko skóry to było, lub miałem inne problemy. Na pomoc Tuska w czsie kryzysu i pakiet kryzysowy psioczyłem tak samo jak dzisiaj na PIS. Tylko czy to na tym ma polegać polska polityka. Czy po to PIS szedł do władzy by pokazać ze może tak samo albo i lepiej ?. Okres rzadów PO to 8 lat ci dopiero zaczeli. Przerzucanie sie takimi argumentami faktycznie wygląda jak przepychanka w piaskownicy, : " a nie bo ty a własnie ze nie bo ty bardziej" Polska nie ma na to czasu by tak sie bawić i jeśli oni dzisiaj nie dadzą przykładu praworzadności i poszanowania prawa które faktycznie PO mocno nadwyrezyła także przy własnie TK , niestety Kropiwnicki wraz, uwaga trzynasty fanfary, z Komorowskim zjebali sprawe i dali zły przykład i precendens, jak nagrzebać w czymś co funkcjonowało 25 lat i w czasach trudniejszych, i zjebać to dokumentnie. Niby nie nastawiałem sie na nic ale liczyłem za tacy patrioci i katolicy będą ponad tym i pokaża wszystkim jak sie rzadzi. I tym by mnie "kupili" , odszczekałbym swoje marudzenie, niestety poki co np pani Kępa daje tylko dowody na to, jak bardzo zachłysneli sie tak dużą władzą.

edyta:
usmiałem sie : http://www.tvn24.pl/ojciec-rydzyk-zrywa-wspolprace-z-kancelaria-prezydenta-dudy,602185,s.html
« Ostatnia zmiana: 12 Gru, 2015, 08:52:49 wysłana przez commelina »