Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318301 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ej sie tak nie denerwuj bo Ci żyłka pęknie. Nie przedstawiasz zadnych argumentów prócz ludzi na których temat wiem tyle co słysze i widze. Jeśli dla Ciebie wystąpienie Winiarskiego jest jedynym i 100% dowodem to ja tak zwyczajnie nie chce. Nie ufam byłym przyjaciołom tylko dlatego ze obwiniają tych których nie lubie. Ja nie przecze ze Bronek ma coś za uszami ale zrozum ze moje nastawienie do takich zmian u ludzi służb jest mocno podejrzane. Nie chce naiwnie wierzyć w takie coś i nie bede, dopóki tego nie zrozumiesz to faktycznie rozmowa z Tobą mija sie z celem.
Wyjeżdzasz co chwila z jedynymi prawdami objawionymi, "walisz po uszach"  bo to co podajesz to jedyna słuszna wizja i prawda. No facet wyluzuj. Nawet jeśli masz rację to daj wyrobić, innym własne zdanie na podstawie czegoś więcej niz TV republika. Czy doprawdy dla Ciebie agent zeznający nawet pod przysięgą jest w pełni i bez zastrzeżen wiarygodny ? Jeśli tak to moja naiwność tak daleko nie sięga. Lubię sie przekonać sam dociec bez takich własnie waleń po uszach jak Twoje.
A tak na marginesie nie wkładaj mi w usta słów których nie użyłem, bo dwulicowa świnia nigdzie nie padła to jedynie Twoja interpretacja mojego braku zaufania. Może dlatego ze miałem takiego "przyjaciela". Licz sie chłopie ze słowami i panuj nad sobą.