Może byś tak pospierdalał w podskokach ze swoimi z dupy wziętymi argumentami ad personam, bo zdanie o Macierewiczu wyrobiłem sobie już ze dwie dekady temu jak się jeszcze nikomu nawet nie śnił ten film, a GW w rekach miałem tylko wtedy, jak mi koleś z Allegro przysłał lampy zawinięte w kawałki gazety.
Trochę kultury.
Piszesz w takim tonie, że ciężko mieć inne wnioski, tym bardziej, że akurat poruszasz sprawę o której wiedzę masz tylko z GW i tego nieszczęsnego filmu. Nie napisałeś o tym co było dwie dekady temu. Pisz trochę ładniej, bo zarówno poziom Twoich wypowiedzi, jak i przerysowane argumenty nie bardzo umożliwiają jakąkolwiek dyskusję, tylko obrażanie się i przekrzykiwanie.
O to to. Jakos tak widzę usilne wciskanie nam, czyli stojącym lub myślącym "inaczej"
pobieranie info jedynie z GW TVN lub innych,podopbnych mediów, tak jakbysmy urodzili sie wczoraj i mieli pomrocznośc jasną. Tak samo ufam GW jak i TV Republika. Dzisiaj na wszystko trzeba brać poprawkę.
Ale to nie jest żadne wciskanie, tylko
@theremin najpierw przytoczył jako argument ten film, a później dokument i informacje z GW, a do tego sugeruje, że po likwidacji WSI zatrudniono samych "druhów i strażników miejskich". Gdzie realnie rzeczywiście kilka takich osób zatrudniono i wygląda to niepoważnie, ale twierdzenie że wszystkich wymieniono na takich to typowa narracja jak z taniej gazety, a chyba nie na takim poziomie chcemy tu dyskutować.