- Jak rozpoznać serię która jest awaryjną a jak tą która jest bezawaryjna?
Te awaryjne już się dawno rozsypały

- Czym kierować sie przy wyborze takiego pieca?
Ceną.
- Jak długo mogą działać lampy?
Zależy ile kto gra 2-7 lat, mówimy o końcówce mocy, na preampie zwykle trochę dłużej trzymają.
- Czy jestem w stanie wymienić lampy samemu, oraz czy muszę kupować kwartę czy mogę kupić 4 takie same lampy na sztuki?
W przypadku serii Infinium możesz wkładać lampki nie sparowane, nawet łączyć różne rodzaje np. EL34 z 5881 i 6L6-GC, no i możesz to robić sam, tak każe Nam wierzyć producent, czy tak jest, nie wiem. W zwykłych wersjach, powinieneś wkładać kwadrę i oddać komuś kto ustawi Ci poprawnie BIAS, pomimo, że nawet w podstawowej wersji jest przełącznik EL34/6L6 to jednak dokładny BIAS to lepsze pierdolnięcie.
- Czym różnią się te Bugery, ponieważ widziałem wersje z 2 gniazdami low i high oraz z jednym gniazdem. Czy to jest jakiś wyznacznik rocznikowy czy coś?
333 ma jedno gniazdo, a 333XL ma dwa, nie ma to istotnego znaczenia tak właściwie.
- Czy już usterki które w Bugerach pojawiały się notorycznie zostały na 100% ogarnięte i ewentualnie ile kosztuję taka naprawa?
Tak, zrobiono to już kilka lat temu. Na tym forum są nawet fani Buger jak np.
@sinquestsound . Co do naprawy, jak mojemu znajomemu poszedł head 333 kilka lat temu, to zjarał się cały, oba trafa itp. oddali kasę.
Jedyne co mnie może martwić to głośniki w tym combie, jak to są te same co w kolumnach 412 Bugera/Behringer, to raczej do zmiany w przyszłości.