Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 380891 razy)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #1725 18 Kwi, 2015, 13:53:23 »
@youshy lecisz tak jak ja białko+tłuszcze pierwsze trzy posiłki i dopiero przy trzecim zaczynasz wliczać faktyczne węgle? Jestem ciekaw czy u kogoś innego to podziała, bo ja w sumie na utrzymywaniu masy kartę mniej-więcej trzymam (zależy od dnia i ilości wody of kors :) ), a wpierdalam ostatnimi czasy jak pojebany + 0 cardio (strasznie zatrzymuje mi się woda już 2 dni pod odstawieniu, 4 miesiące obserwacji za mną w tym zakresie :D )

Nie katuje się zerowymi węglami z samego rana bo moje samopoczucie strasznie na tym cierpi ale tak, rano nisko węgle, stopniowo w ciągu dnia coraz wyżej.

No masz rację, niektórzy tylko spacerują, a niektórzy interwałują. To tylko potwierdza moją teorię, że dla każdego co innego ;)

Chętnie bym sprawdził Twoją dietę. Ale nie ma szans żebym zmieścił taką ilość żarcia... Ja nie wiem jak wy to robicie... Ledwo wyrabiałem 4:2:1 i musiałem w siebie wszystko wpychać :v Zazdroszczę wam, serio :(

Nie jest ciężka, ja takie makra wyrabiam na czterech - pięciu jajkach rano, shake'u białkowym, kurczaku na obiad i np. łososiu na kolację. Nie jest tak źle :) większy problem miałem na początku z urozmaiceniem posiłków ale i z tego wybrnąłem.

akurat Ty jesteś teraz na redukcji ;]
ale jak Sleepwalker szamie 3,5:5:1 To ja nie wiem gdzie mu to się mieści
Jazz, Lounge, Downtempo