Poniższe pytanie co prawda zadałem już w innym wątku, niemniej jednak, niespecjalnie się czegokolwiek na temat dowiedziałem, stąd ponawiam je tutaj.
Otóż, za czas niedługi, mam w planach zakup kempera, niestety jednak, zanim to nastąpi, wpierw potrzebne będą mi monitory, do których będę go potem także podłączać, więc może jednak nie aż tak bardzo odbiegam od tematu?..
W każdym razie, zależy mi na tym, aby były one możliwie tanie, najlepiej w granicach 500-600 PLN, ale dało się do nich bez wstydu podłączyć kempera, a z czasem i robić mixy, jako, że epka powoli się robi. Wstępnie spodobały mi się ADM5 Reloopa, czytałem też sporo pochlebnych opinii odnośnie ich stosunku ceny do jakości. Miał ktoś może styczność z nimi, lub jakieś ciekawe alternatywy? Absolutne mksimum, jakie mogę na ten temat przeznaczyć, to 750, jeśli będzie naprawdę warto, ale wolałbym zmieścić się w 600.
Kempera najlepiej spiąć po SPDIF z Interfejsem:
1. Zajebiście szybko robisz reamping po SPDIF i wygodnie
2. Monitory podpinasz do interfejsu a nie Kempera,
3. Ja mam podpięte B1030A - i wszystkie miksy robię na nich, ale podpieram się słuchawkami DT770 PRO (a może raczej odwrotnie)
4. Kemper - Sremper
Powodzenia!
Pozdrawiam.