Autor Wątek: Co nas w życiu cieszy ;)  (Przeczytany 1777241 razy)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odp: Co nas w życiu cieszy ;)
« Odpowiedź #6925 08 Lip, 2013, 21:47:27 »
Nie ma tak łatwo. Poszukaj w necie, ale na innych stronach niz nacjonalista.pl czy fanpage JKM.

Pouczasz mnie bez jakichkolwiek konkretów i argumentów?

Tu nie chodzi o pouczanie i konkrety tylko o to, że to forum gitarowe, na które wróciłem po 3 miesiącach i jestem mocno zasmucony poziomem jaki tu obecnie panuje. I (nie chcąc Cię obrażać) muszę stwierdzić że również się do tego przyczyniłeś.

Na forach siedzę od lat nastu i NIGDY, ale to NIGDY dyskusja nt. polityki, religii i innych różnic kulturowych/obyczajowych nie kończyła się dobrze. To jest jałowa dyskusja. Popierasz poglądy JKM? Na zdrowie, ale rob to sobie w domu albo na forach tematycznych. Ja Ci swojego lewactwa nie usiłuję wciskać i nie zycze sobie tego z żadnej innej strony na tym forum. Temat jest o rzeczach które cieszą, a tu kolejna strona o polityce i innym gównie, w innym temacie o sensowności przepisów drogowych i taryfikatora mandatowego. No na litość, WTF?

Tak więc podsumowując - nie chce mi się i nie będę rozwijał tu na forum tematów innych niż związanych z tematyka forum/działu/tematu, bo to zwyczajne karmienie troli.
B ( o ) ( o ) B S