Nie ma tak łatwo. Poszukaj w necie, ale na innych stronach niz nacjonalista.pl czy fanpage JKM.
Pouczasz mnie bez jakichkolwiek konkretów i argumentów?
Unia europejska zabroniła używać starych, dobrych, wiecznych (żeby zepsuć to trzeba rozbić) termometrów rtęciowych, natomiast wprowadza na siłę żarówki, które a)mają tej rtęci więcej, b)kiedyś się przepalają, większość ludzi wywala to do kosza i tyle, c)na starcie taka żarówka wcina z 5 razy więcej prądu, niż podczas pracy gdy się nagrzeje. d)świeci nienaturalnym światłem, IMO nieprzyjemnym, ma to wpływ na samopoczucie.
Posty połączone: 08 Lip, 2013, 19:31:06
Ja sie czepię tylko marsa . bandit sprawdź jaki jest koszt badań nad lotami kosmicznymi i budową tego czegoś co na tego marsa miało by polecieć i wrócić i wtedy stwierdź czy jedno drugiemu nie zawadza. Koszty są koszty i za muszelki tego nie wybudują. Nie chce kłamać i może coś kręce ale o ile dobrze pamiętam jeden lot na księzyc i związane z tym koszty, pozwoliłby nawodnić Saharę .
Tym się akurat nie interesowałem. Ale uważam, a raczej jestem przekonany, że jeśli jedno drugiemu by wadziło, to Korwin wolałby najpierw zrobić porządek z narodem, później dopiero podbijać kosmosy.